Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι θα δείτε: «Βασιλιάδες» ή «Αμάρτημα»;

Τι θα δείτε: «Βασιλιάδες» ή «Αμάρτημα»;

Τετάρτη σήμερα και θα συνεχιστεί η μάχη που δίνεται τις τελευταίες βδομάδες στο prime time μεταξύ των ελληνικών σειρών MEGA και ΑΝΤ1.

Στο… κοντρόλ σας πάντως είναι η επιλογή για το τι θα δείτε! Ποιες είναι οι εξελίξεις σε αυτές;

Στο 55ο επεισόδιο των «Βασιλιάδων» που θα προβάλλει στις 21:00 το MEGA, η Χριστίνα πιάνει τη Γιούλη στο κρεβάτι με το Μάρκο να την ταΐζει σούπα και αρχίζει να ζηλεύει. Οι αρραβώνες του Αλέξη και της Νεφέλης καταφθάνουν και μέχρι και ο Λεωνίδας φαίνεται να το ‘χει αποδεχτεί. Η Σόφη όμως, δεν σκοπεύει να το αποδεχτεί ποτέ και θα κάνει τα πάντα για να τους καταστρέψει! Στο σπίτι των Κανελλόπουλων καταφτάνουν υψηλοί προσκεκλημένοι, οι βέρες περνιούνται στα δάχτυλα των μελλόνυμφων, όρκοι αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης ανταλλάσσονται… μόνο που κάποιος από τους δύο, δευτερόλεπτα αργότερα, θα τους πάρει πίσω.

Αμέσως μετά, στις 21:50, θα προβληθεί το 56ο επεισόδιο της ελληνικής σειράς, στο οποίο η Σόφη σκάει τη “βόμβα” και παίρνει σβάρνα όποιον είναι μπροστά. H Νεφέλη “τσιμπάει” αμέσως και φεύγει! Tα μαθαίνει και ο αδερφός της Σόφης, ο Μηνάς και ποιός είδε τον τρελό και δεν τον φοβήθηκε! Όλοι όμως έχουν πέσει με τα μούτρα να εξιχνιάσουν αυτή τη σκοτεινή υπόθεση. Μάρκος και Γιούλη ανακρίνουν την αβοήθητη Σόφη ενώ Μαλέας και Αιμίλιος ανακρίνουν τον Αλέξη. Η Νεφέλη ανακοινώνει στον πατέρα της πως διαλύει τον αρραβώνα! Μια εξομολόγηση που θα την πάρουν χαμπάρι κι άλλοι που δε θα ‘πρεπε.

Στις 22:00 όμως, ο ΑΝΤ1 προβάλλει το 4 επεισόδιο του «Αμαρτήματος της μητρός μου». Να αναφέρουμε δε, ότι σε αυτό θα εμφανιστεί και ως guest η γλυκύτατη Έφη Παπαθεοδώρου υποδυόμενη στέλεχος του ΚΚΕ. Τι θα γίνει λοιπόν στο αποψινό επεισόδιο; Η αλήθεια είναι ότι αρχίζουν τα δύσκολα! Ο Αριστομένης, “μαζεύει τα κομμάτια” του Στέφανου, ο οποίος έχει πάθει σοκ από τη στιγμή που κατάλαβε ότι ο ίδιος του ο γιος έχει ερωτική σχέση με την κόρη της Κάτιας! Στέφανος και Αριστομένης, προσπαθούν να καταλάβουν αν ο Απόστολος “το πάει για σοβαρά” με την Έλενα. Η Κάτια, απογοητεύεται όταν προσπαθεί να επικοινωνήσει με το Στέφανο, αλλά αυτός της κρύβεται και δεν βγαίνει στα τηλέφωνα. Παίρνει το θάρρος λοιπόν και πηγαίνει στη βίλα του Στέφανου για να μάθει τι συμβαίνει. Εκεί όμως, διαπιστώνει πως έκανε λάθος να ανησυχεί. Ο Στέφανος τη θέλει σαν τρελός και περνούν μια ρομαντική νύχτα μαζί. Το επόμενο πρωί είναι αυτό που θα προκαλέσει τα εμφράγματα γιατί ο Απόστολος έρχεται στη βίλα με την Έλενα!

Οι συνέχειες των σειρών στις τηλεοπτικές οθόνες. Καλά να περάσετε με όποια επιλέξετε να παρακολουθήσετε!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε