Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Τι θα δείτε απόψε 30 Αυγούστου στις ξένες σαπουνόπερες

“Χίλιες και μία νύχτες” εναντίον “Patty”

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ

Ο Μπουρχάν βρίσκει τον Αλί Κεμάλ στο κρεβάτι με την κόρη ενός συγγενή και παθαίνει καρδιακό επεισόδιο. Η Ναντιντέ, αν και είναι ψυχικό ράκος, αναλαμβάνει τα ηνία του σπιτιού κρατώντας ψυχρή στάση απέναντι στον Αλί Κεμάλ.

Ο Ονούρ και η Σεχραζάτ ανυπομονούν να παντρευτούν, ενώ ο Κερέμ αναζητά ακόμα τον πραγματικό του πατέρα και την αδερφή του. Η Μπενού, που είναι έγκυος, έχει ενθουσιαστεί για το καινούργιο της διαμέρισμα. Στο μεταξύ η Μελέκ και ο Μπουράκ παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια.

Ο Γιαμάν είναι λυπημένος γιατί πρέπει να αποχωριστεί τον Ουμούτ. Η Περιντέ έχει χάσει τη θέλησή της για ζωή, αλλά παίρνει ένα καλό μάθημα από τη Σεχραζάτ. Η Σεβάλ είναι προσβεβλημένη από τη στάση του Κερέμ, ο οποίος κρατά αποστάσεις. Συγκλονιστικά νέα περιμένουν τον Ονούρ!

Η συνέχεια επί της οθόνης του ΑΝΤ1, απόψε στις 21:00

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Η Αντονέλα λέει στο Λεάντρο και την Κάρμεν πως η Πάτυ χάθηκε στο εμπορικό κέντρο. Η Πάτυ ψάχνει να βρει το δρόμο για το σπίτι και όλοι την αναζητούν. Ο Λεάντρο ζητάει από την Κάρμεν να μάθει την ημερομηνία γεννήσεως της. Ο Κίκο λέει στον Γιουτζένιο ότι η Εμίλια τον έχει καταλάβει.

Ο Κίκο καλοπιάνει την Ινές για να μη χάσει τη θέση του. Η Αντονέλλα εξομολογείται στην Μπιάνκα το λόγο που φέρθηκε έτσι στην Πάτυ. Η Ινές προσφέρει στην Κάρμεν δουλειά στο σχολείο. Ο Ματίας κερδίζει μια υποτροφία για την Αμερική. Η Πάτυ ζητάει από τον Λεάντρο να την βοηθήσει να βρει τον πατέρα της.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 21:00

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε