Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τι θα δείτε απόψε στα «Κλεμμένα όνειρα» και στη «Ζωή»

Τι θα δείτε απόψε στα «Κλεμμένα όνειρα» και στη «Ζωή»

Συνεχίζονται οι υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen οι καθημερινές σειρές του MEGA.

Χθες τα «Κλεμμένα όνειρα» σημείωσαν μέσο όρο 31,8 στο γενικό σύνολο και 29,7 στο δυναμικό κοινό.

Στο αποψινό επεισόδιο η Σάνυ τσακώνεται με τη μητέρα της, τη Νάνση, που μετά από τόσα χρόνια ακόμα δεν έχει αποδεχτεί τον θάνατο του γιου της, Άγγελου. Ο Δημήτρης εξιστορεί έξαλλος στην έκπληκτη Αλεξάνδρα τις περιπέτειες του Άρη. Εκείνη προσπαθεί να λειτουργήσει πυροσβεστικά ανάμεσα σε πατέρα και γιο. Την ώρα που ο Σταύρος ετοιμάζεται να συναντήσει τη Φαίη, η Μαρία τον αιφνιδιάζει ανακοινώνοντάς του ότι έκλεισε τραπέζι για τους δυο τους. Η Βίκυ, προκειμένου να αποφύγει τη συνάντηση με το Δημήτρη, δεν του δίνει ποτέ το ρολόι που ανέλαβε να του παραδώσει εκ μέρους της Αλεξάνδρας. Εκείνος αναρωτιέται τι μπορεί να συμβαίνει, ζητά το τηλέφωνο της Βίκυς από την Αλεξάνδρα και της τηλεφωνεί.

Στο μεταξύ, ο ντετέκτιβ βρίσκει τυχαία το Μανώλη και τον ρωτά αν ξέρει κάποια Βάσω Παπαναστασίου. Ο Μανώλης δείχνει να του θυμίζει κάτι το όνομα αλλά αναγκάζεται να φύγει βιαστικά πριν θυμηθεί. Ο Άρης δε βρίσκει σε κανένα αρχείο το όνομα Βάσω Παπαναστασίου και με την Άντα αποφασίζουν ότι θα βάλουν έναν “χακερά” να ανακτήσει το σβησμένο αρχείο. Στο μεταξύ, ο Βαλάτος αποκαλύπτει στην Άρτεμη το μεγάλο του μυστικό…

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 19:10

Με πολύ ψηλά τις τηλεθεάσεις ετοιμάζεται να μας αποχαιρετήσει η «Ζωή της άλλης». Χθες η σειρά κατέγραψε 50,5 μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 43,2 στο δυναμικό κοινό.

Στο αποψινό επεισόδιο η Ελπίδα βρίσκει μια δυσάρεστη έκπληξη να την περιμένει στο στούντιο και δηλώνει στο Χάρη την απογοήτευσή της. Η Κάτια ανακοινώνει στον Πέτρο μία πολύ σημαντική απόφαση, αλλά αυτός προσπαθεί να την μεταπείσει. Η Έλενα, εντελώς ανυποψίαστη, προτείνει στον Τζώρτζη να ξαναμείνει στο σπίτι μαζί με την ίδια και τη Λίλιαν. Ο Σήφης, έχοντας ενημερωθεί από το Φίλιππο, αποφεύγει την παγίδα της Ξένιας. Το κλίμα ανάμεσα στη Βάσω και τον Ακριτίδη είναι πολύ θερμό.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 21:00

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε