Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Τι θα δείτε απόψε στα «Μυστικά της Εδέμ»

Τι θα δείτε απόψε στα «Μυστικά της Εδέμ»

Στην τελική ευθεία βρίσκονται τα «Μυστικά της Εδέμ» καθώς ρίχνουν τίτλους τέλους την Πέμπτη στις 9 το βράδυ με την προβολή ενός… χορταστικού δίωρου επεισοδίου.

Χθες, η καθημερινή σειρά του MEGA σημείωσε πάλι υψηλές τηλεθεάσεις με μέσο όρο 39,3 στο γενικό σύνολο και 35,1 στο δυναμικό κοινό.

Τι πρόκειται να συμβεί όμως, στο σημερινό επεισόδιο;

Η Νταίζη και ο Χρήστος περνάνε την τελευταία τους νύχτα, ελεύθεροι, μαζί. Αμέσως μετά, τίθεται σε εφαρμογή το σχέδιο της Νταίζης, με τη βοήθεια της Στέλλας και την υποστήριξη της παρέας.

Ο Πέτρος νιώθει αβάσταχτο το βάρος του φόνου που διέπραξε και θέλει να φύγει άμεσα. Η Αμαλία τού δηλώνει ότι θα τον περιμένει όσο χρειαστεί και ότι, όσο αυτός λείπει, θα φροντίσει εκείνη τη Μελίτα. Η Μελίτα, όμως, στεναχωριέται με την απόφαση του πατέρα της να φύγει.

Η Νταίζη ζητάει για μια ακόμη φορά από το Λουκά να προσέχει το παιδί τους, καθώς δεν ξέρει σε τι κατάσταση θα είναι εκείνη μετά τη φυλάκιση του Χρήστου. Το σχέδιο τη Νταίζης προχωράει κανονικά και στέφεται από επιτυχία. Η Νταίζη, όμως, δεν έχει αφήσει τίποτα στην τύχη. Υπάρχει και κάτι άλλο που είχε στο μυαλό της και δεν είχε αποκαλύψει σε κανέναν. Και σ’ αυτό το σημείο, η τύχη της φαίνεται να τελειώνει.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε