Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Τι θα δείτε στα «Κλεμμένα όνειρα» και τους «Βασιλιάδες»

Υψηλές τηλεθεάσεις κατέγραψαν και χθες στους πίνακες τηλεθέασης οι ελληνικές καθημερινές σειρές του MEGA.

Τα «Κλεμμένα όνειρα» σημείωσαν 30,8 στο γενικό σύνολο και 32,4 στο δυναμικό κοινό, αφήνοντας ικανοποιημένα τα στελέχη του MEGA και ανησυχώντας τα στελέχη του ΑΝΤ1 αφού σε λίγες μέρες η καινούργια τους σειρά «Είναι στιγμές» θα βρεθεί αντιμέτωπη με τα «Κλεμμένα όνειρα».

Τι θα δούμε όμως σήμερα στις 19:10 στα «Κλεμμένα όνειρα»; Ο Βαλάτος συναντά την Αλεξάνδρα και, χωρίς να εξηγήσει σε τι αναφέρεται, της ζητάει συγνώμη για ό,τι της έχει κάνει. Η Μαρία λέει στη Ζωή ότι νιώθει πως κάποια άλλη έχει μπει ανάμεσα σ’ αυτήν και το Σταύρο. Ο Βαλάτος γράφει ένα γράμμα στην Άρτεμη και της το δίνει με την εντολή να το ανοίξει μετά το θάνατο του.

Πριν το δείπνο, η Βίκυ ρωτά το Σταύρο, αν τρέχει κάτι με τη Φαίη. Εκείνος δεν της απαντά και φεύγουν για το σπίτι της Μαρίας. Στη διάρκεια του δείπνου, η Βίκυ τον βλέπει στριμωγμένο και ψάχνει τρόπο να τον βοηθήσει. Όταν ο Θόδωρος φέρνει την κουβέντα στην επισημοποίηση της σχέσης της Μαρίας και του Σταύρου, η Βίκυ λέει ότι το θεωρεί ανοησία αφήνοντάς τους όλους άναυδους. Ο Άρης ζητάει από την Αλεξάνδρα να μην έρθει στον αγώνα μπάσκετ.

Στο μεταξύ, οι γονείς της Μαντώς προσέχουν αλλαγές στη συμπεριφορά της και φοβούνται μην επαναλάβει κάποια παλιότερα λάθη της. Ο Δημήτρης προειδοποιεί την Άννα να μη μιλήσει στο Βαλάτο για το παρελθόν, καθώς οι αποκαλύψεις θα ανατρέψουν τις ζωές πολλών ανθρώπων.

Πολύ… βασιλικές τηλεθεάσεις κατέγραψε και το χθεσινό επεισόδιο των «Βασιλιάδων» κάνοντας μέσο όρο 44,6 στο γενικό σύνολο και 52,5 στο δυναμικό κοινό.

Στο αποψινό 10ο επεισόδιο, που θα προβληθεί στις 21:00, η Γιούλη κρυφακούει τη συζήτηση Μάρκου και Χριστίνας και φεύγει θυμωμένη, σίγουρη ότι έχουν ερωτική σχέση. Η Χριστίνα προτείνει στο Μάρκο να φάνε μαζί για να τον διδάξει σωστούς τρόπους συμπεριφοράς, ενόψει της επίσκεψης επενδυτών από το Κατάρ. Στο δείπνο τους η ατμόσφαιρα θερμαίνεται και έρχονται πιο κοντά. Η Σόφη καρφώνει τη Μαρίνα στο Μηνά, ότι στο λούνα παρκ ήταν μαζί και ο Σταύρος και ο Μηνάς έξαλλος χωρίζει τη Μαρίνα.

Ο Λεωνίδας συνεχίζει να πολιορκεί τη Νεφέλη. Ο Θέμης, κρυφά ερωτευμένος με τη Γιούλη, της στέλνει λουλούδια για να την προσεγγίσει, αλλά εκείνη νομίζοντας ότι είναι από το Μάρκο τα πετάει χωρίς καν να διαβάσει την κάρτα. Ο Αιμίλιος φλερτάρει τη Χριστίνα, θυμίζοντάς της το παρελθόν τους. Η Τατιάνα συμβουλεύει τη Χριστίνα να μην τον αποπαίρνει και να τον αφήσει να πιστεύει πως είναι σύμμαχοι. Ο Αιμίλιος στέλνει στη Λίζα ένα πανάκριβο δώρο και της ζητάει να συναντηθούν, χωρίς να της αποκαλύπτει ποιος είναι.

Οι συνέχειες των σειρών επί της οθόνης του MEGA

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε