Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τι θα δείτε στα «Μυστικά» και στη «Ζωή»

Τι θα δείτε στα «Μυστικά» και στη «Ζωή»

Τι πρόκειται να γίνει στα σημερινά επεισόδια των καθημερινών σειρών του MEGA «Μυστικά της Εδέμ» και στη «Ζωή της άλλης»;

Αρχικά λοιπόν στα «Μυστικά», η Νταίζη ομολογεί και αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για το φόνο της Άννας Βεργή, υποστηρίζοντας ότι ο Χρήστος λέει ψέματα γιατί την αγαπάει. Η κίνηση της Μαρίλιας αποδίδει καρπούς, καθώς η Εύα και ο Λευτέρης τα ξαναβρίσκουν. Ο Παναγιώτης, έχοντας δύο ομολογίες στα χέρια του για το φόνο της Βεργή, διατάζει να συλληφθεί και η Αντιγόνη. Η Αντιγόνη ομολογεί ότι ήταν μπροστά στο φόνο και υποστηρίζει ότι όντως ήταν ένα ατύχημα, καλύπτοντας όμως τη Νταίζη, που την αφήνει εκτός ιστορίας.

Ο Πέτρος παρακαλεί το Στέφανο να βοηθήσει τη Μελίτα και θα έχει ό,τι θελήσει για αντάλλαγμα. Ο Παναγιώτης επισκέπτεται τη Νόρα και το Λουκά και αφού τους εξηγεί πώς έστησε τη μπλόφα και ανακάλυψε ότι ο Χρήστος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της Βεργή, τους βεβαιώνει ότι η Εριέττα θα αφεθεί ελεύθερη. Η Νταίζη δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο Χρήστος θα μπει φυλακή και ζητάει από το Λουκά να αναλάβει την υπεράσπισή του και να φροντίσει να πέσει στα μαλακά. Η Μελίτα πληροφορείται για την αποφυλάκιση της Εριέττας και δηλώνει στην Αμαλία ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να μην χάσει το Στέφανο.

Την ίδια ώρα, η Εριέττα, πανευτυχής με τα νέα για την αποφυλάκισή της, κάνει όνειρα με το Στέφανο για το μέλλον τους. Η Εύα έχει μια απροσδόκητη συνάντηση.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00…

Στη «Ζωή», ο Νικόλας, στενοχωρημένος από τη συνεχή απόρριψή του εκ μέρους της Ντορίτας, κάνει άλλη μια προσπάθεια να τη συναντήσει, αλλά τα σχέδιά του έχουν ιδιαιτέρως άδοξο τέλος. Η Ξένια και ο Σωτήρης βρίσκουν ένα καινούριο μέρος για να μείνουν.

Στο Κέτερινγκ Καλλιφατίδη προετοιμάζονται πυρετωδώς για τη δεξίωση των δικηγόρων, που, όμως, δεν θα πάει κατ’ ευχήν. Μία απρόσμενη εξέλιξη θα φέρει τα πάνω κάτω και θα τοποθετήσει τον Ηλία σε πολύ δύσκολη θέση.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00…

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε