Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Τι θα δείτε στα «Μυστικά της Εδέμ»

Για ακόμα μία μέρα τα «Μυστικά της Εδέμ» συνέχισαν τη σαρωτική τους πορεία στο τηλεοπτικό τοπίο.

Η καθημερινή σειρά των Έλενα Ακρίτα και Γιώργου Κυρίτση σημείωσε μέσο όρο 47,9 στο γενικό σύνολο και 37,4 στο δυναμικό κοινό κάνοντας για ακόμα μία μέρα χαρούμενα τα στελέχη του MEGA.

Τι θα συμβεί όμως, στο αποψινό επεισόδιο;

«Η Μαρίλια εξετάζεται από γυναικολόγο και μαθαίνει ότι η εγκυμοσύνη της δεν είναι φυσιολογική. Νομίζει, όμως, ότι πρόκειται για συνωμοσία ανάμεσα στη γυναικολόγο και στην Εύα, για να την πείσουν να κάνει έκτρωση.
Ο Λουκάς δείχνει τον πίνακα στην Αμαλία, αλλά εκείνη δεν αναγνωρίζει τη γυναίκα. Η Νταίζη προειδοποιεί το Στέφανο να μην μπλέξουν το Χρήστο στην υπόθεση των διαμαντιών και του φόνου της Άννας. Αλλιώς, απειλεί ότι θα καταθέσει επισήμως όλη την αλήθεια και θα μπλέξουν όλοι. Ο Πέτρος βλέπει τη γυναίκα που απεικονίζεται στον πίνακα και ενημερώνει άμεσα την Αντιγόνη να αρνηθεί ότι την γνωρίζει.
Η Εύα ζητάει τη βοήθεια του Νικόλα, για να κάνει η Μαρίλια νέες εξετάσεις και να πειστεί να προχωρήσει με την επέμβαση. Η Αντιγόνη αναγνωρίζει στον πίνακα τη μητέρα του Λουκά και της Εριέττας, αλλά δεν τους το αποκαλύπτει. Στα χέρια του Λουκά φτάνει το συμφωνητικό που είχαν υπογράψει ο Λύτρας με το Ρούσσο για την κληρονομιά της Νταίζης. Στο συμφωνητικό, όμως, υπάρχει ένας ηλικιακός όρος ο οποίος βάζει και το Νικόλα μέσα στο παιχνίδι της διεκδίκησης. Η Νταίζη προτείνει στο Χρήστο να φύγει από τη χώρα».

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 19:00…

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε