Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Τι θα δούμε την Κυριακή στο Survivor [vid]

Τι θα δούμε την Κυριακή στο Survivor [vid]

Αγώνας στα τυφλά, πάθος για την κατάκτηση του πρώτου κολιέ και στρατηγικές στο επόμενο επεισόδιο του Survivor. Δείτε τις αποκαλύψεις του τρέιλερ.

Με την αποχώρηση της Σάρας Εσκενάζυ “έκλεισε” η εβδομάδα “Survivor“. Το παιχνίδι μπαίνει στα βαθιά, μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό και τα πράγματα σοβαρεύουν με τους παίκτες να γίνονται όλο και πιο ανταγωνιστικοί στα ατομικά αγωνίσματα.

Η αποχώρηση της Σάρας

Ανάμεσα στον Ντάνο, την Ευρυδίκη, τον Σπαλιάρα και τη Σάρα, η τελευταία ήταν αυτή που τελικά αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο. Με “αποσκευές” της τις όμορφες εμπειρίες, τα πολλά χαμόγελα και τη νέα παρέα που έκανε μέσα στο παιχνίδι, η ξανθιά παίκτρια των μαχητών επιστρέφει στην Ελλάδα με μαθήματα ζωής που θα θυμάται για πάντα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

«Χαμογελάω γιατί είναι ένα παιχνίδι που το ευχαριστήθηκα. Έχω τρομερές εμπειρίες, εντάσεις, όμορφες αναμνήσεις. Γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους, ο καθένας με τον χαρακτήρα του. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη αν έχω στεναχωρήσει κάποιον. Δεν είχα ποτέ κάποια στρατηγική γιατί δεν είμαι άνθρωπος της στρατηγικής, δεν το έχω αυτό. Σε κάθε παιχνίδι έμπαινα με την ψυχή μου, με το χαμόγελό μου…», είπε μεταξύ άλλων η Σάρα Εσκενάζυ στο επεισόδιο της Τετάρτης του Survivor.

Το αγώνισμα στα… τυφλά

Το τρέιλερ του Survivor αποκαλύπτει ότι το πάθος μεγαλώνει και οι υπόλοιποι 6 παίκτες είναι αποφασισμένοι να μείνουν ως το τέλος και να αποδείξουν ότι το αξίζουν. Οι παίκτες με δεμένα τα μάτια, τα δίνουν όλα και μάχονται με όλο τους το είναι. Ταχύτητα, ευλυγισία και ευστοχία είναι τα απαραίτητα εφόδια για να εξολοθρεύσουν τους αντιπάλους τους. Γιατί πλέον όλοι παίζουν εναντίον όλων και τα πράγματα όσο περνά ο καιρός σοβαρεύουν. Και το αποκορύφωμα; Mάχονται για το πρώτο κολιέ της ασυλίας.

Το έπαθλο φαγητού και το πρώτο κολιέ

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Τανιμανίδης στο Συμβούλιο του νησιού ανέφερε ότι τα δύο κολιέ της ασυλίας θα διεκδικούνται από τους παίκτες σε δύο διαφορετικά παιχνίδια. Την Κυριακή δηλαδή ο παίκτης που θα νικήσει θα απολαύσει εκτός από το έπαθλο φαγητού και το πρώτο κολιέ. Σε επόμενο επεισόδιο θα δοθεί και το δεύτερο και έτσι θα κριθούν ποιοι είναι ασφαλείς στην επόμενη αποχώρηση και θα υποδείξουν ο καθένας από έναν υποψήφιο.

“Όσο περνάει ο καιρός ίσως βγαίνουμε από το σκεπτικό της ομαδικότητας και να γίνεται πιο ατομικό”, δηλώνει ο Γιάννης Σπαλιάρας στο τρέιλερ της Κυριακής.

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε επίσης:

Τρέιλερ Survivor 25/6: Τυφλό αγώνισμα και ανατροπές στην ασυλία

Αποκάλυψη Γουίλι για το Survivor! Το άγνωστο παρασκήνιο!

Χανταμπάκης – Παπαδοπούλου: Της ζήτησε τον λόγο για το άδειασμα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε