Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Τι θα γίνει απόψε στο τελευταίο επεισόδιο του «Νησιού»

Ένα ακόμα συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς «Το Νησί» θα μεταδώσει απόψε το βράδυ το MEGA. Μάλιστα το σημερινό 9ο επεισόδιο της ελληνικής σειράς είναι και το τελευταίο της χρονιάς…

 καθώς από την επόμενη βδομάδα, την ίδια ώρα το κανάλι της Μεσογείων θα μεταδίδει το «Master Chef» που μπαίνει στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του «πρώτου έλληνα Master Chef».

Το «Νησί» πρόκειται να επιστρέψει από τον Ιανουάριο με καινούργια επεισόδια ενώ, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, το MEGA σκοπεύει πριν από αυτά να προβάλλει τηλεταινία με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα. Αλλά αυτό είναι κάτι που ακόμα προγραμματίζεται στο κανάλι της Μεσογείων και για το οποίο θα σας ενημερώσουμε μόλις αποφασιστεί η ακριβής ημερομηνία προβολής αλλά και η διάρκεια του επεισοδίου, καθώς εξετάζεται να είναι μεγαλύτερο της μίας ώρας.

Προς το παρόν, διαβάστε τι θα συμβεί απόψε στο 9ο επεισόδιο της σειράς:

Ο Αντρέας Βανδουλάκης στέλνει, με τον Αντώνη, ένα γράμμα στην Άννα και την προσκαλεί σπίτι του. Ο Αντώνης ζηλεύει πολύ αλλά της το δίνει. Ο Γιώργης και η Άννα αρχίζουν τα πηγαινέλα στην έπαυλη των Βανδουλάκηδων. Η Άννα θαμπωμένη από τον πλούτο πετάει στα σύννεφα. Ο Αντώνης την κατηγορεί ότι πουλήθηκε στους πλούσιους. Ο Αλέξανδρος Βανδουλάκης, πατέρας του Αντρέα, διαφωνεί με την επιλογή του γιου του να παντρευτεί την κόρη ενός ψαρά.

Ο γιατρός Κυρίτσης επανεμφανίζεται στη Σπιναλόγκα φέρνοντας μαζί του μια νέα πειραματική φαρμακευτική αγωγή που δίνει ελπίδες στους κατοίκους της. Ο Σταύρος και η Καλλιόπη ομολογούν στο Λαπάκη πως η Καλλιόπη θήλασε το μωρό και τον εκλιπαρούν να μην τους το πάρει για υιοθεσία.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 21:50

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε