Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τι θα γίνει σήμερα 17 Ιουνίου στις αγαπημένες σας σειρές

Τι θα γίνει σήμερα 17 Ιουνίου στις αγαπημένες σας σειρές
Ό,τι θα συμβεί απόψε στις καθημερινές σειρές

 

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ
 
Ο Μάνος ανακοινώνει στην Εύα ότι σε δέκα μέρες θα φύγει για την Αμερική. Η Εύα σοκάρεται και τον κατηγορεί ότι το βάζει στα πόδια, για μια ακόμη φορά και αντιμετωπίζει με δειλία τα αισθήματα και τις υποχρεώσεις του. Ο Μάνος, μάταια, προσπαθεί να της εξηγήσει ότι το κάνει για το καλό όλων τους, αφού αν μείνει εδώ, δεν έχει να προσφέρει. Η Νόρα με τον Λουκά μαθαίνουν το νέο και συνειδητοποιούν ότι ήρθε η ώρα να αποχαιρετίσουν ένα μέλος της παρέας. Η διαθήκη ανοίγεται και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται για το περιεχόμενό της. Ανακαλύπτουν ότι εκτός από τα άλλα η διαθήκη κρύβει και μια βόμβα, σχετική με το παρελθόν της Αντιγόνης. Ο Στέφανος, συντετριμμένος, νιώθει να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Η Αμαλία μοιράζεται τα νέα με την Μελίτα, που αντιδρά άσχημα, βλέποντας ό,τι έπεσε θύμα πλεκτάνης του Στέφανου και της Αντιγόνης.
 
Η συνέχεια απόψε στις 19:00, στο MEGA
 
ΚΑΡΜΑ
 
Η Χριστίνα, προσπαθώντας να καθησυχάσει τον Δημήτρη, του λέει ότι η Μιρέλλα τον έχει απατήσει με τον αδερφό του… Ο Δημήτρης γίνεται έξαλλος και όταν τελικά επιστρέφει η Μιρέλλα, είναι πολύ βίαιος μαζί της. Στο μεταξύ η Σμαράγδα και ο Άγγελος περνάνε υπέροχες οικογενειακές στιγμές με τον Στέφανο. Ο Φίλιππος και η Παυλίνα τα ξαναβρίσκουν μετά από τη μεσολάβηση της Άλκηστης. Ο Φίλιππος, η Σμαράγδα και η Πέρσα διαβάζουν το ημερολόγιο της Γκρέτας και μαθαίνουμε τι ακριβώς συνέβη στο μωρό της. Η Έλλη πληροφορείται ότι έχουν στοιχεία εναντίον της και τηλεφωνεί στη Μίρκα ζητώντας βοήθεια. Η Μίρκα μοιάζει φοβισμένη. Την ίδια ώρα ο Δημήτρης έχει πιει και είναι εκτός εαυτού. Φτάνει στο σπίτι του Ηρακλή, όπου βρίσκεται ήδη κι ο Μίλτος. Βρίζει τον αδερφό του και στο τέλος παίρνει το όπλο του Ηρακλή και πυροβολεί…
 
Η συνέχεια απόψε στις 19:00, στον ΑΝΤ1
 
 
Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ
 
Ο Φάνης πιάνει τον Τζώρτζη όταν ετοιμάζεται να κάνει κακό στην Κάτια και καταφέρνει να τον σταματήσει. Η οικογένεια αποφασίζει να πάρει δρακόντεια μέτρα για την προστασία της. Η Ελπίδα συμπαραστέκεται στο Χάρη στην τραγωδία που ζει και γνωρίζει τον ορφανό, πια, Γιάννη. Η συνάντηση είναι επώδυνη για όλους. Η Ξένια προσπαθεί να πείσει τον τρομοκρατημένο Τζώρτζη να μην εγκαταλείψουν τις προσπάθειες να βγάλουν απ’ τη μέση την Κάτια.
 
Η συνέχεια απόψε στις 21:00, στο MEGA
 
ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ
 
Το έντονο ενδιαφέρον του Κερέμ για τη Σεχραζάτ ενοχλεί και στενοχωρεί τον Ονούρ και τη Μπενού. Ο Ονούρ προειδοποιεί τον Κερέμ για τη συμπεριφορά του αλλά εκείνος τον αγνοεί. Στο μεταξύ ο Αλί Κεμάλ κάτι ετοιμάζει. Ο Γκανί απολαμβάνει το σεβασμό του Μπουρχάν για τις δεξιότητές του στην τεχνολογία.Η νευρική συμπεριφορά του Ονούρ ενοχλεί τη μητέρα του. Η Σεχραζάτ απογοητεύεται με τη συμπεριφορά της Μπενού. Η Φουσούν, βάζοντας σε εφαρμογή το σχέδιό της, προγραμματίζει μία συνάντηση με τη Σεχραζάτ. Ο Μπουρχάν έχει μια μεγάλη έκπληξη για τη Ναντιντέ. Ο Κερέμ προσπαθεί με κάθε τρόπο να δείξει στη Σεχραζάτ τα συναισθήματά του. Εκείνη μένει άναυδη από μια πράξη του Ονούρ.
 
Η συνέχεια απόψε στις 21:00, στον ΑΝΤ1
 
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε