Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Τι θα γίνει σήμερα 2 Ιουνίου στις αγαπημένες σας σειρές

Τι θα γίνει σήμερα 2 Ιουνίου στις αγαπημένες σας σειρές

‘Ολες οι εξελίξεις στα Μυστικά της Εδέμ, στην Ζωή της ‘Αλλης και στο Κάρμα

 Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Η Ξένια με την βοήθεια του Τζώρτζη στήνει ενέδρα στην Κάτια. Σκηνοθετεί μια διάρρηξη και πετυχαίνει να την ρίξει από την σκάλα. Η καμαριέρα, όμως, που εμφανίζεται ξαφνικά τους χαλάει τα σχέδια. Η Κάτια -σε κρίσιμη κατάσταση- μεταφέρεται στο νοσοκομείο που δουλεύει ο Στέφανος.

Ο Φάνης κατηγορεί ανοιχτά την Ξένια ότι αυτή προκάλεσε το ατύχημα. Ο Κώστας προσλαμβάνει τη Μαίρη στο ρεστοράν. Όλοι χαίρονται, εκτός από τη Νάνσυ που τα βάζει με την Ελπίδα και το Χάρη.

Η συνέχεια επί της οθόνης, απόψε στις 18:10.

 

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Ο Νικόλας και η Δάφνη λαμβάνουν μια αγωγή έξωσης και ανησυχούν ότι θα αναγκαστούν να αφήσουν την Εδέμ πολύ νωρίτερα από ό,τι είχαν συμφωνήσει. Ο Μάνος δεν έχει να επιστρέψει τα χρήματα που πήρε από την εταιρεία, ενώ επίκειται οικονομικός έλεγχος. Ο Λουκάς τον συμβουλεύει να μιλήσει στον Μπέλλο, προτού το μάθει στο συμβούλιο.

Η Νόρα προσπαθεί να συμβιβαστεί με το Μπέλλο για το θέμα της έξωσης, αλλά δεν καταφέρνει τίποτα. Ο αστυνόμος επισκέπτεται τη Νταίζη και της κάνει ερωτήσεις που την ταράζουν. Την ίδια τακτική ακολουθεί και ο Πέτρος με τον Χρήστο. Η συμπεριφορά της Νεφέλης προς τον Στέφανο προβληματίζει τη Μελίτα.

Ο Μάνος και η Εύα κάνουν μια βόλτα μαζί και ανοίγουν την καρδιά τους, ο ένας στον άλλον. Η ρομαντική βόλτα θα τελειώσει πρόωρα, καθώς φαίνεται ότι έφτασε η ώρα του τοκετού…

Η συνέχεια επί της οθόνης, απόψε στις 19:00

 

ΚΑΡΜΑ

Ο Άγγελος και ο Χρήστος πηγαίνουν στο νοσοκομείο την ώρα που ένας γιατρός βγαίνει από το δωμάτιο της Σμαράγδας. Όταν όμως τον πλησιάζει ο Άγγελος, καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Ο Χρήστος ειδοποιεί τους γιατρούς. Στο αίμα της Σμαράγδας ανιχνεύεται μεγάλη δόση ναρκωτικών ουσιών. Η Παυλίνα επισκέπτεται το Δημήτρη και προσπαθεί κι εκείνη να τον πείσει να πάει στο νοσοκομείο να δει τον Ηρακλή, αλλά ο Δημήτρης είναι ανένδοτος.

Στο σπίτι του Μίλτου εξακολουθούν να κρύβουν από την Τζένη το ατύχημα της Σμαράγδας και του Ηρακλή. Εκείνη, μη μπορώντας να εξηγήσει την αδικαιολόγητη απουσία του Μίλτου, υποψιάζεται ότι υπάρχει άλλη γυναίκα στη ζωή του. Μετά από άγριο κυνηγητό, ο Άγγελος καταφέρνει και πιάνει τον άγνωστο άνδρα και τον πηγαίνει στην αστυνομία. Δυστυχώς όμως, επειδή δεν υπάρχουν στοιχεία, αφήνεται ελεύθερος. Ο Πέτρος υποψιάζεται ότι πίσω από τον άνδρα κρύβεται η Αθηνά και πηγαίνει σπίτι της να την απειλήσει ευθέως.

Η συνέχεια επί της οθόνης, απόψε στις 19:00

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε