Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Τι θα γίνει σήμερα 25 Ιουνίου στις αγαπημένες σας σειρές

Τι θα γίνει σήμερα 25 Ιουνίου στις αγαπημένες σας σειρές

Μάθετε τι θα γίνει απόψε στις καθημερινές σειρές

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Η Νόρα και ο Λουκάς δέχονται μια απροσδόκητη επίσκεψη στο γραφείο. Πρόκειται για τη θετή κόρη και μοναδική κληρονόμο του Χατζηβασιλείου, την ‘Αννα. Τους ζητάει να αναλάβουν την πολιτική αγωγή στην υπόθεση τής δολοφονίας του πατέρα της. Η Νόρα και ο Λουκάς διστάζουν και αποφασίζουν να πάρουν τη γνώμη της παρέας και του Ρούσσου, μιας και αυτή η υπόθεση θα τους φέρει πια ανοιχτά αντιμέτωπους με την οικογένεια του Στέφανου. Ο Μάνος προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με την Εύα, καθώς η μέρα της αναχώρησής του πλησιάζει. Η Αντιγόνη, στριμωγμένη από τις εξελίξεις, βρίσκεται σε αδιέξοδο και η ψυχική της υγεία επιδεινώνεται. Η συμπεριφορά της Μελίτας ανησυχεί την Αμαλία, αλλά δεν μπορεί να καταλάβει τι άλλο της συμβαίνει. Η Νταίζη δείχνει να φτάνει όλο και πιο κοντά στους στόχους της.
 

Η συνέχεια απόψε στις 19:00, στο MEGA

 

ΚΑΡΜΑ

Η Σμαράγδα και ο Άγγελος επιστρέφουν στο σπίτι από το γυναικολόγο. Η Σμαράγδα όμως δεν νιώθει πολύ καλά και…αποβάλλει. Η Αθηνά μαθαίνει από τον Χρήστο ότι η Σμαράγδα έχει κάποια προβλήματα με την εγκυμοσύνη της και αποφασίζει να διεκδικήσει ξανά τον Άγγελο. Η Αθηνά θα προσπαθήσει να ξανακερδίσει τον Άγγελο θυμίζοντάς του το παρελθόν. Θα του κάνει όμως και μια πολύ δελεαστική, αν και εξαιρετικά επικίνδυνη πρόταση… Δε θα μπορέσει όμως να τον πείσει και θα προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή της. Στο μεταξύ, η οικογένεια Ρουμπάνη είναι μαζεμένη για να ανοίξει την διαθήκη του Δημήτρη, η οποία κρύβει πολύ μεγάλες εκπλήξεις…. Ο Ηρακλής αναλαμβάνει να ανακοινώσει στη Μιρέλα ότι ο αδελφός του δεν της έχει αφήσει απολύτως τίποτα! Η Πέρσα πηγαίνει στην αστυνομία και κάνει καταγγελία για την παράνομη υιοθεσία του Στέφανου, δίνοντας το όνομα της Μίρκας Ελευθεριάδη. Η αστυνομία προχωράει στην έκδοση για ένταλμα συλλήψεως της Μίρκας. Την επόμενη μέρα ο Ηρακλής πηγαίνει να δει τον Στέφανο στο σπίτι της Σμαράγδας. Ένα επιπόλαιο ατύχημα όμως θα σταθεί η αφορμή για να ανακαλύψει η Σμαράγδα το σημάδι που έχει ο Ηρακλής από την ώρα που γεννήθηκε….!

 

Η συνέχεια απόψε στις 19:00, στον ΑΝΤ1

 

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Ο Τζώρτζης αγχώνεται με την προοπτική να πιάσει δουλεία στην έπαυλη και η Ξένια προσπαθεί να τον πείσει να ξεπεράσει τους δισταγμούς του. Η Ντορίτα επισημαίνει στην Ελπίδα ότι ο Γιάννης θα είναι εμπόδιο στη σχέση της με το Χάρη. Ο Στάθης ανησυχεί για τη θέση του λόγω της επιστροφής του Φάνη στην εταιρία. Η Ξένια μαθαίνει ότι η Ελπίδα την «κάρφωσε» στο Τζώρτζη και ψάχνει έξαλλη να την βρει για να την εκδικηθεί.

 

Η συνέχεια απόψε στις 21:00, στο MEGA

  

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ

Ο Κερέμ που βλέπει τον Ονούρ και τη Σεχραζάτ χεέρι-χέρι στην έκθεση, απογοητεύεται και προσπαθεί να βρει παρηγοριά πλησιάζοντας τη Μπενού. Η Ναντιντέ μαζί με τη νύφη της Φουσούν επισκέπτονται τη Σεχραζάτ. Η Φουσούν εκτιμά το απροσδόκητο ενδιαφέρον της Σεχραζάτ για αυτήν. Οικολόγοι κάνουν διαμαρτυρία για την αδιαφορία του Αλί Κεμάλ. Ο Μπουρχάν χάνει την ψυχραιμία του με το μεγάλο σκάνδαλο. Η Περιντέ δε χαίρεται με τις άνετες φωτογραφίες του Ονούρ και της Σεχραζάτ στις εφημερίδες. Η Σεχραζάτ κατακλύζεται από το αποφασιστικό και έντονο ενδιαφέρον του Ονούρ. Ο Κερέμ κάνει τα πάντα για να ξεχάσει τη Σεχραζάτ. Κάποιες εταιρείες ζηλεύουν την μακρόχρονη και διαρκή επιτυχία της Μπινιάπι. Η Σεχραζάτ απειλείται από μυστηριώδη άτομα…
 
Η συνέχεια απόψε στις 21:00, στον ΑΝΤ1

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε