Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι θα γίνει σήμερα 28 Ιουνίου στις αγαπημένες σας σειρές

Τι θα γίνει σήμερα 28 Ιουνίου στις αγαπημένες σας σειρές

Μάθετε τι θα γίνει απόψε στις καθημερινές σειρές

ΚΑΡΜΑ

Ο Άγγελος βρίσκει την Αθηνά αναίσθητη και δίπλα της δυο άδειες ταμπλέτες χάπια. Την πηγαίνουν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώνεται ότι η κατάστασή     της είναι κρίσιμη. Η Ασφάλεια πηγαίνει στο σπίτι του Μίλτου με ένταλμα έρευνας. Εκεί βρίσκουν το όπλο που είχε κρύψει ο Πέτρος…Η Αθηνά, ταλαιπωρημένη απ’ την απόπειρα και μη έχοντας ξεπεράσει τον κίνδυνο ακόμη, σ’ ένα παραλήρημα δηλώνει τον έρωτά της στον Άγγελο και την απόγνωσή της αν τον χάσει. Ο Άγγελος αναγκάζεται να μείνει μαζί της το βράδυ. Η Σμαράγδα είναι έξαλλη που ο Άγγελος την έχει αφήσει μόνη μια μέρα μετά την αποβολή της. Όταν μάλιστα ακούει ότι έμεινε όλο το βράδυ με την Αθηνά, τσακώνονται άσχημα και ο Άγγελος φεύγει. Η Μίρκα προφυλακίζεται γιατί όλα τα   στοιχεία την ενοχοποιούν. Η Αθηνά προσπαθεί να πείσει τον Άγγελο να φύγουν για Βραζιλία, παίρνοντας και το παιδί.

Η συνέχεια απόψε στις 19:00, στον ΑΝΤ1

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Η Ελπίδα με τον Χάρη περνούν μια βραδιά σε ξενοδοχείο, προσπαθώντας να μείνουν για λίγο μόνοι. Η Μελίνα ενθαρρύνει τον μετανοιωμένο Στέφανο να την συναντήσει. Αυτός το σκέφτεται και αρχίζει να αποφεύγει την Ξένια. Ο Τζώρτζης πηγαίνει να μείνει στην έπαυλη σαν καινούργιος σοφέρ. Ο Φάνης τσακώνεται με την ‘Ελενα, όταν μαθαίνει ότι πήρε τον Σωτήρη για προσωπικό γιατρό της γιαγιάς του. Την ίδια στιγμή, η Κάτια κουνάει τα δάχτυλά της, σημάδι ότι βγαίνει από το κώμα.

Η συνέχεια απόψε στις 21:00, στο MEGA

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ

O  Ονούρ πανικοβάλλεται όταν μαθαίνει ότι η Σεχραζάτ πυροβολήθηκε και προσπαθεί να μάθει από ποιον. Ο Κερέμ ξυπνάει με πονοκέφαλο μετά από μια ξέφρενη       νύχτα. Η Περιντέ θυμώνει με τον Ονούρ όταν μαθαίνει για την επιθυμία του να παντρευτεί την Σεχραζάτ. Στο μεταξύ η Φουσούν αρχίζει να φροντίζει το νεογέννητο. Ο Μπουρχάν προσπαθεί να ξεκαθαρίσει την κατάσταση σχετικά με την ανάμειξη του ονόματός του σε μια απάτη. Ο Ονούρ λαμβάνει μέτρα για την ασφάλεια της Σεχραζάτ. Η Μπενού εκπλήσσεται μόλις ανακαλύπτει τα συναισθήματα του Ονούρ για τη Σεχραζάτ. Ο Μπουρχάν αποφασίζει να συμφιλιωθεί με τον Αλί Κεμάλ. Ο Ονούρ ζηλεύει επειδή ο μικρός Καν δείχνει να έχει αδυναμία στον Κερέμ. Το ενδιαφέρον του Κερέμ για τη Μπενού της δίνει ελπίδες, ενώ μεγάλη οικογενειακή κρίση ξεσπά στο σπίτι του Μπουρχάν…
 
Η συνέχεια απόψε στις 21:00, στον ΑΝΤ1

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε