Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι θα γίνει σήμερα στα «Μυστικά της Εδέμ»

Τι θα γίνει σήμερα στα «Μυστικά της Εδέμ»

Το τελευταίο επεισόδιο της φετινής σεζόν.

Δεν είναι υπερβολικό να πούμε ότι και στα 396 επεισόδια προβολής της η καθημερινή σειρά του Mega, «Τα Μυστικά της Εδέμ» κατάφερε να καθηλώσει πλήθος τηλεθεατών μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες. Αξίζει δε, να αναφέρουμε ότι τα ποσοστά τηλεθέασής της αυξάνονται συνεχώς και ότι δίκαια πανηγυρίζουν στο κανάλι της Μεσογείων για την πετυχημένη πορεία της, επισημαίνοντας μάλιστα ότι:
 
-Κατά τη διάρκεια της σεζόν 2008-2009 το μερίδιο τηλεθέασης ήταν 38,4% (21/09/08-28/06/09). Στη φετινή σεζόν υπάρχει μία εντυπωσιακή άνοδος και το μερίδιο φτάνει στο 46,6% (έως 18/06).
-Αντίστοιχα, στα κοινά 15-44 το περσινό μερίδιο ήταν 29%, ενώ φέτος αγγίζει το 34,4%.
-Ο μέσος όρος της φετινής σεζόν αποτελεί την καλύτερη απόδοση lead in δελτίου ειδήσεων την τελευταία πενταετία.
-Η τηλεθέαση (άτομα στο μέσο λεπτό) ήταν 1.260.000 για τη σεζόν 2008-2009, ενώ φέτος ο αντίστοιχος αριθμός είναι 1.611.000, αυξημένος δηλαδή κατά 351.000 τηλεθεατές.
-Το καλύτερο μερίδιο της σειράς σημειώθηκε την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2010 με ποσοστό 56,7%.
-Ο καλύτερος αριθμός τηλεθεατών της σειράς σημειώθηκε την Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010 με 1.946.000.
 
Μόνο που όλα τα πράγματα κάποτε τελειώνουν. Έτσι λοιπόν σήμερα στις 21:00, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν το τελευταίο για τη φετινή σεζόν, μεγαλύτερης διάρκειας, 397ο επεισόδιο.
 
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ:
Τα μέλη της «παρέας της φεγγαρόπετρας» συγκεντρώνονται στο χώρο της κατασκήνωσης, προκειμένου να γιορτάσουν τον ερχομό τού παιδιού τής Εύας, αλλά και για να αποχαιρετήσουν τον Μάνο, ο οποίος φεύγει για την Αμερική. Συνειδητοποιούν ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που είναι όλοι τους παρόντες και αυτό φορτίζει συναισθηματικά την ατμόσφαιρα και έχει ως αποτέλεσμα να ζήσουν συγκινητικές στιγμές.
Ταυτόχρονα, στο περιβάλλον της οικογένειας Λαζαρίδη εκτυλίσσεται ένα δράμα και αποκαλύπτεται ένα μεγάλο μυστικό. Οι εξελίξεις, που πυροδοτεί αυτή η αποκάλυψη, οδηγούν κάποιους σε απρόβλεπτες αντιδράσεις. Ύστερα από αυτό, οι ισορροπίες στις ζωές των ηρώων ανατρέπονται και κανένας δεν μπορεί να προβλέψει τους νέους συσχετισμούς που θα διαμορφωθούν. Και ενώ, ο Μάνος αποχαιρετά τους φίλους του και την Εύα και αποχωρεί από κοντά τους οριστικά, ένα άλλο πρόσωπο έρχεται… Ο αινιγματικός Λευτέρης Πολίτης, είναι ο άνθρωπος που κάνει την εμφάνισή του στο τελευταίο επεισόδιο της φετινής σεζόν. Την επόμενη σεζόν, οι μυστηριώδεις κινήσεις του θα δημιουργήσουν πολλά ερωτηματικά και θα έχουν καταλυτικό ρόλο στις ζωές των υπόλοιπων ηρώων.
 
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΣΕΖΟΝ:
Στην αρχή την επόμενης σεζόν, η «παρέα της φεγγαρόπετρας» βρίσκεται και πάλι στην παραλία της Εδέμ και παρακολουθεί την βροχή των Λεοντιδών. Οι ήρωες ανανεώνουν τις ευχές τους, προσπαθώντας να αποφύγουν τα λάθη και τις υπερβολές του παρελθόντος. Τίποτα, όμως, δεν θα είναι το ίδιο: νέα πρόσωπα εισβάλλουν στη ζωή τους και περισσότερα μυστικά έρχονται στο φως. 
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε