Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τι θα γίνει στα «Μυστικά» και στη «Ζωή»

Όσα θα δείτε απόψε 21 Οκτωβρίου στις καθημερινές σειρές

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Οι απαγωγείς ζητούν λύτρα πενήντα εκατομμύρια ευρώ, για να επιστρέψουν το μωρό. Ο Λουκάς και η Νόρα εξηγούν στην Εύα ότι είναι πολύ δύσκολο να ρευστοποιηθούν τόσα λεφτά, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Ο Στέφανος ζητάει από τους απαγωγείς να του στείλουν με κάποιο τρόπο επιβεβαίωση ότι ο ‘Αγγελος είναι ζωντανός και καλά στην υγεία του. Οι συνεχείς καυγάδες με τον Νικόλα φέρνουν τη Δάφνη πιο κοντά με τον Λευτέρη.

Η Εριέττα βρίσκει μια φωτογραφία από το παρελθόν της οικογένειάς της και τη συνδυάζει με τους εφιάλτες που την ταράζουν. Ο αστυνόμος προειδοποιεί τη Νταίζη και την Αντιγόνη ότι οι κινήσεις τους παρακολουθούνται και ότι, αυτήν τη φορά, δεν θα γλιτώσουν. Ο Μπέλλος εκμυστηρεύεται στον Λευτέρη ότι ανησυχεί για τη ζωή του. Ο Πέτρος φοβάται ότι παλιά μυστικά θα βγουν σύντομα στο φως και θα καταστρέψουν τις ζωές όλων.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Ο Ηλίας προσπαθεί να προσεγγίσει τη Βάσω, αλλά η προσπάθειά του πέφτει στο κενό. Ο Γιάννης προσπαθεί να φτιάξει τη διάθεση του Χάρη, που είναι πολύ στεναχωρημένος από τον καυγά του με την Ελπίδα.

Η Ελπίδα αναζητά τις συμβουλές του Ανδρόνικου και μένει το βράδυ στο σπίτι του Στέφανου. Στο μεταξύ, η ομιλία της Κάτιας αρχίζει να επανέρχεται σιγά – σιγά. Η Ελπίδα ξεκαθαρίζει στο Στέφανο ότι έχει χάσει πια την εμπιστοσύνη της απέναντί του.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε