Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τι τρέχει με το… παλτό της Κάτιας Δανδουλάκη;

Τι τρέχει με το… παλτό της Κάτιας Δανδουλάκη;

Το ότι θα γινόταν τόσος λόγος για ένα… παλτό, δεν μπορούσα να το φανταστώ. Κι όμως, την Κυριακή το βράδυ στα social media υπήρξαν πολλά σχόλια, όταν μετά από ένα διαφημιστικό διάλλειμα, στο «Dancing with the stars», η Κάτια Δανδουλάκη φορούσε… ένα παλτό!

Τα σχόλια μάλιστα συνεχίστηκαν και χθες, με πολλούς να αναρωτιούνται γιατί η σπουδαία ηθοποιός φόρεσε ξαφνικά το παλτό της!

Μιας και λοιπόν γίνεται τόση συζήτηση, λέω να λύσουμε το… μυστήριο, αλλά και να… αποκατασταθούν οι φήμες που θέλουν την Κάτια Δανδουλάκη να έχει «ψυχρανθεί» από τη συμμετοχή της στο talent show. Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι η ηθοποιός, από την Κυριακή ταλαιπωρείται από μία ίωση και μάλιστα «ψήνεται» στον πυρετό. Σκεφτείτε λοιπόν ότι παρά τη σωματική κόπωση λόγω της ίωσης, έκανε παράσταση στο θέατρό της και αμέσως μετά πήγε στο στούντιο για το live του «Dancing with the stars».

Στην αρχή προσπάθησε να μην το δείξει στον αέρα και μάλιστα, αν και κάποιος ήθελε να το αναφέρει, η ίδια ζήτησε να μην γίνει λόγος, καθώς έχει συνηθίσει ως «στρατιώτης» στο θέατρο, να δίνει παράσταση, αλλά και να ανταπεξέρχεται στις δυσκολίες χωρίς το κοινό να καταλαβαίνει αν έχει κάποιο προσωπικό πρόβλημα. Έτσι, φορούσε το παλτό της για να ζεσταθεί στο διάλλειμα του talent show, αλλά… αναγκάστηκε από τους υπόλοιπους να συνεχίσει να το φορά και on camera για να μην κρυώνει!

Αυτά λοιπόν προς αποκατάσταση της αλήθειας και του… παλτού! Να ευχηθούμε περαστικά στην κυρία Δανδουλάκη και περιμένουμε την επόμενη Κυριακή να εμφανιστεί με… ραντάκι στο «Dancing with the stars», ώστε να αποδείξει και δια της εικόνας ότι χαίρεται με τη συμμετοχή της στο talent show!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε