Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Τι χαλάει τη… χαρά της Ναταλίας Γερμανού;

Τι χαλάει τη… χαρά της Ναταλίας Γερμανού;

Μπορεί να μην έχουν πέσει οι υπογραφές αλλά αυτό είναι μία καθαρά τυπική διαδικασία καθώς η Ναταλία Γερμανού έχει συμφωνήσει με τους υπεύθυνους του Alpha να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και την επόμενη σεζόν.

Η πορεία της εκπομπής και αυτή τη χρονιά ήταν καλή, καθώς σημείωσε 20,3% μέσο όρο σεζόν στο γενικό σύνολο και 23,1% στο δυναμικό κοινό.

Οι τελικές υπογραφές θα πέσουν αυτές τις μέρες και έτσι η παρουσιάστρια θα συνεχίσει να είναι «Μες στην καλή χαρά» και του χρόνου. Μόνο που θεωρείται σίγουρο ότι κάποια πράγματα θα αλλάξουν στην εκπομπή.
 
Τις τελευταίες μέρες οι υπεύθυνοι του Alpha πραγματοποιούν συσκέψεις για να αποφασίσουν ποια θα είναι τα υπόλοιπα πρόσωπα που θα είναι μαζί με τη Ναταλία στην εκπομπή. Αυτό που παρατήρησαν κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, είναι ότι παρά την πετυχημένη πορεία της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης το «παρεάκι» δεν έδεσε, με αποτέλεσμα να χαλάει η… χαρά και το κέφι που έπρεπε να υπήρχε στον αέρα. Έτσι είναι σίγουρο ότι θα γίνουν αλλαγές στα πρόσωπα της εκπομπής, με αποτέλεσμα να μην είναι σίγουρο ακόμα αν οι Βασίλης Δρυμούσης, Έλενα Παπαβασιλείου και Δημήτρης Λαγιόπουλος θα συνεχίσουν να είναι «Μες στην καλή χαρά» και την επόμενη σεζόν. Σίγουρη ωστόσο θεωρείται η παραμονή στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά που διαθέτει εμπειρία αλλά και την κατάλληλη «χημεία» με τη Ναταλία, κάτι που άλλωστε βγαίνει στον αέρα της εκπομπής.

 

Τις επόμενες μέρες λοιπόν σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στον Alpha με τη Ναταλία Γερμανού θα πέσουν οι υπογραφές αλλά και τα… ονόματα που είναι υποψήφια για να είναι την επόμενη σεζόν η τηλεοπτική της παρέα.
 

 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε