Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τηλεοπτικές άδειες: Νέες αιτήσεις από Epsilon TV, Μαρινάκη και Καλογρίτσα

Τηλεοπτικές άδειες: Νέες αιτήσεις από Epsilon TV, Μαρινάκη και Καλογρίτσα

Τρείς νέες αιτήσεις για τηλεοπτική άδεια κατατέθηκαν σήμερα, τελευταία ημέρα εκπνοής της προθεσμίας για την υποβολή φακέλων.

Έτσι, σήμερα εστάλησαν ηλεκτρονικά οι αιτήσεις από το Epsilon Tv, από την πλευρά του Βαγγέλη Μαρινάκη και από την οικογένεια του εκδότη – κατασκευαστή Χρήστου Καλογρίτσα.

Η πλευρά του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει ήδη δηλώσει το εβδιαφέρον της λέγοντας ότι σκοπεύει να επενδύσει 50 εκατομμύρια ευρώ για την άδεια λειτουργίας, τηλεοπτικού σταθμού.

Η οικογένεια Καλογρίτσα, με έντονη αριστερή ταυτότητα (ο πατριάρχης της οικογένειας Χρήστος Καλογρίτσας ήταν ο εκδότης της εφημερίδας «Η Πρώτη»), καταθέτει την αίτηση για άδεια σε μια μονοπρόσωπη εταιρεία ιδιοκτησίας του γιού του Χρήστου Καλογρίτσα, επιχειρηματία Γιάννη Καλογρίτσα. Στην αίτηση περιλαμβάνεται το όνομα του δημοσιογράφου Κώστα Αρβανίτη ως γενικού διευθυντή του τηλεοπτικού σταθμού. Ο Κώστας Αρβανίτης είναι υψηλόβαθμο στέλεχος του ραδιοφωνικού σταθμού “Στο κόκκινο”. Από την πλευρά Καλογρίτσα διευκρινίζεται ότι αφού χορηγηθεί η άδεια θα υπάρξουν και άλλοι μέτοχοι αλλά με την πλειοψηφία των μετοχών στην πλευρά Καλογρίτσα.

Ο Χρήστος Καλογρίτσας με την σύζυγό του

O Γιάννης Καλογρίτσας

Όσο για το Epsilon Tv, υπενθυμίζεται ότι με επιστολή του στον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά είχε δηλώσει διατεθειμένο να διαθέσει το ποσό των 35 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας πανελλαδικής εμβέλειας.

Στις 3 το μεσημέρι εξέπνευσε η προθεσμία υποβολής των φακέλων.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε