Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Τηλεοπτικές άδειες: Τους βρήκε το δεύτερο ξημέρωμα – Σκληρές αναμετρήσεις για τις τελευταίες άδειες

Τηλεοπτικές άδειες: Τους βρήκε το δεύτερο ξημέρωμα – Σκληρές αναμετρήσεις για τις τελευταίες άδειες

– Σήμερα αναμένεται να ανοίξουν οι πύλες της γενικής γραμματείας ενημέρωσης
– 48 ώρες είναι μέσα στο κτίριο οι επιχειρηματίες και οι εκπρόσωποι των υποψηφίων
– Εχουν κλειδώσει οι τρείς άδειες – Σκληρή αναμέτρηση για την τέταρτη
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σαρανταοκτάωρο κλείνουν οι επιχειρηματίες επίδοξοι καναλάρχες αλλά και οι εκπρόσωποι των καναλαρχών που βρίσκονται από το πρωί της Τρίτης 30/08/2016 μέσα στο κτίριο της γενικής γραμματείας ενημέρωσης.  Ενώ όλοι περίμεναν ότι το θρίλερ θα τελειώσει το βράδυ της Τετάρτης τελικά τους βρήκε το πρωί της Πέμπτης να είναι ακόμα μέσα στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες και να ποντάρουν ασταμάτητα για τις δυο τελευταίες άδειες.

Οι πληροφορίες, οι οποίες βγαίνουν με το σταγονόμετρο και δεν μπορούν πλήρως να επιβεβαιωθούν λένε ότι παίζεται σκληρό πόκερ ειδικά για την τέταρτη και τελευταία άδεια. Κι αυτό, γιατί το τίμημα προφανώς πρέπει να έχει ανέβει πολύ και κανείς από τους 8 υποψηφίους δεν γνωρίζει ποιος είναι ο κάτοχος των πρώτων τριών.

Όπως και να έχει σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να δούμε την πόρτα της γενικής γραμματείας ενημέρωσης να ανοίγει. Την διαδικασία αναστάτωσε την Τετάρτη το απόγευμα ένα drone το οποίο άρχισε να πετάει πάνω από το κτίριο με τα παράθυρα να ανοίγουν και με την αστυνομία να κινητοποιείται για να βρει ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την πτήση.

Λίγη ώρα αργότερα φάνηκε ότι η νύχτα θα είναι μακριά όταν κατέφθασε στην πύλη της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης το catering με το βραδινό μενού. Μάλιστα, στην ερώτηση εάν έχουν μαζί τους και ποτά, ο οδηγός του φορτηγού απλά χαμογέλασε.

Χαμένοι κατά κάποιο τρόπο αυτής της διαδικασίας είναι εκείνοι που κατοχύρωσαν τις πρώτες δυο άδειες αφού αν αυτό συνέβη από την Τρίτη, παραμένουν μέσα στο κτίριο περιμένοντας τους επόμενους….

Από τους 8 υποψήφιους μιας και η υποψηφιότητα του Epsilon κόπηκε, οι τέσσερις βρίσκονται στο κτίριο και συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την Alter Ego, ο Θοδωρής Κυριακού για τον ΑΝΤ1, ο Ιβάν Σαββίδης για τη DIMERA και ο Βλαδίμηρος Καλογρίτσας για την ομώνυμη εταιρεία.

Οι υπόλοιποι 4 υποψήφιοι εκπροσωπούνται από τους Γενικούς Διευθυντές και συγκεκριμένα, ο Πάνος Κυριακόπουλος για τον Ανεξάρτητο Πάροχο, ο Κάρολος Αλκαλάι για το Star, ο Κώστας Κιμπουρόπουλος για τον ΣΚΑΙ και ο Δημήτρης Φουρλεμάδης για τον Alpha.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε