Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Τηλεθεάσεις «μνημονίου» για τα ελληνικά «ταλέντα» που έχασαν από τους τούρκους!

Τηλεθεάσεις «μνημονίου» για τα ελληνικά «ταλέντα» που έχασαν από τους τούρκους!

Αυλαία χθες το βράδυ για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» όπου οι δώδεκα φιναλίστ προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να κερδίσουν το έπαθλο των 20 χιλιάδων ευρώ.

Τελικά νικητής αναδείχτηκε ο 15χρονος Στέλιος Λεγάκης, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο 14χρονος Γιώργος Ιωάννου και στην τρίτη ο Χρήστος Καρνάβας. Το ότι και οι τρεις τους διαγωνίστηκαν στο τραγούδι, αποδεικνύει ότι αυτό είναι το αγαπημένο «ταλέντο» των τηλεθεατών!

Κατά τα άλλα, ο τελικός του talent show ήταν αρκετά… χλιαρός, χωρίς να υπάρχει κάτι να σε καθηλώσει μπροστά στην τηλεόραση. Εξ ου λοιπόν, χλιαρά ήταν και τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε το «Ελλάδα», ενώ το αξιοσημείωτο είναι ότι έχασε στη μάχη της τηλεθέασης από την τούρκικη σειρά του MEGA.

Αναλυτικά λοιπόν, από τις 21:15 έως τις 22:30, το «Ελλάδα» σημείωσε μέσο όρο 19,1% στο γενικό σύνολο, ενώ την ίδια ώρα απέναντι, η «Sila» του MEGA προπορεύτηκε με άνεση στην κούρσα της τηλεθέασης, σημειώνοντας 27,1% μέσο όρο.

Την επόμενη ώρα, δηλαδή από τις 22:30 έως τις 23:30, το talent show έκανε 26,5% μέσο όρο στο γενικό σύνολο, κερδίζοντας τη σειρά «Παρά πέντε» που έκανε 22,6%. Έστω και με μικρή διαφορά το «Ελλάδα» προπορεύτηκε από τη σειρά που προβάλλεται για πολλοστή φορά σε επανάληψη.

Τουλάχιστον την υπόλοιπη ώρα της μετάδοσής του το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» τερμάτισε με άνεση στην κούρσα της τηλεθέασης, αφού από τις 23:30 έως τη 1:00 που ολοκληρώθηκε, σημείωσε 33,9% στο γενικό σύνολο, ενώ η «Ανατροπή» στο MEGA έκανε 11,2% μέσο όρο.

Συνολικά λοιπόν για όλη τη διάρκεια μετάδοσής του, το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» σημείωσε μέσο όρο 27%, ποσοστά τηλεθέασης όχι και τόσο υψηλά για τον τελικό ενός talent show που άλλωστε, για να λέμε και την αλήθεια, δεν είχε και τίποτα ιδιαίτερο να προσφέρει. Είναι φανερό: η εποχή του «μνημονίου» που διανύουμε, επηρέασε και τα «ταλέντα» μας! Το ότι ένα talent show έχασε στη μάχη της τηλεθέασης από μία τούρκικη σαπουνόπερα αλλά και τα γενικότερα ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσε, αποδεικνύει ότι δεν κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Κι αυτό δεν είναι ευθύνη των τηλεθεατών που μπορεί να έχουν όλο και λιγότερα live προγράμματα και show για να παρακολουθήσουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραμείνουν μπροστά στην τηλεόρασή τους για να παρακολουθήσουν ότι… τύπου «show», τους σερβίρουν τα τηλεοπτικά κανάλια. Γιατί υπάρχουν show που τελικά είναι so and so ποιότητας…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε