Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τίτλοι τέλους για την τούρκικη σειρά

Με την επέλαση των τούρκικων σειρών στο εγχώριο τηλεοπτικό πεδίο, κινδυνεύουμε οι τηλεθεατές να μιλάμε τούρκικα.

Βέβαια, όπως αποδεικνύεται δεν είμαστε… άμοιροι ευθυνών καθώς αρκετές από αυτές σημειώνουν υψηλές τηλεθεάσεις, όπερ σημαίνει ότι τις επιλέγουν οι τηλεθεατές.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα με τη σειρά «Έρωτας και τιμωρία» που προβάλλει το MEGA και που κάνει υψηλές τηλεθεάσεις.

Για παράδειγμα, χθες, η τούρκικη σειρά σημείωσε 45,7 μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 39 στο δυναμικό κοινό.Σήμερα όμως, η τούρκικη σειρά ρίχνει τίτλους τέλους καθώς θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο. Τι θα δείτε σε αυτό όσοι επιλέξετε να παρακολουθήσετε τη σειρά;

Ο Χασίπ λοιπόν επηρεασμένος από τη Ναζάν, επισκέπτεται αιφνιδιαστικά το Σαβάς και την οικογένειά του και γίνεται δεκτός με συγκίνηση στο οικογενειακό τραπέζι. Η μέρα της μεγάλης διπλής γιορτής για τους Μπαλντάρ και τους Μοράν καταφτάνει.

Η Γιασεμίν κι ο Σαβάς ταξιδεύουν προς τη Βαν, νύφη και γαμπρός, σε διαφορετικό αμάξι. Η Γιασεμίν, όμως, δεν γνωρίζει πως ο Σαβάς ετοιμάζεται να αναμετρηθεί με το θανάσιμο εχθρό του.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, στις 6 το απόγευμα.

Τέλος, να σας θυμίσουμε ότι την επόμενη βδομάδα και κάθε μέρα την ίδια ώρα, στη θέση του «Έρωτα και τιμωρία» το κανάλι της Μεσογείων θα προβάλλει μία άλλη τούρκικη σειρά με τίτλο, «Μοιραίος έρωτας».

Η… πανηγυρική της μάλιστα πρεμιέρα θα γίνει την Κυριακή στις 9 το βράδυ με την προβολή των δύο πρώτων επεισοδίων. Οπότε, όπως φαίνεται, η επέλαση των τούρκων στο ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο, συνεχίζεται…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε