Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τίτλοι τέλους για το «Ράδιο αρβύλα»

Τίτλοι τέλους για το «Ράδιο αρβύλα»

Με πραγματικά ψηλά το κεφάλι αλλά και τις τηλεθεάσεις αποχωρεί από το τηλεοπτικό τοπίο η θεσσαλονικιώτικη παρέα.

Απόψε το βράδυ, η εκπομπή «Ράδιο αρβύλα» ρίχνει τίτλους τέλους και οι συντελεστές της θα μας ευχηθούν «καλό καλοκαίρι». Όπως όμως, όλα δείχνουν, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για τους fans της εκπομπής, καθώς θεωρείται σίγουρο ότι ο Αντώνης Κανάκης θα συμφωνήσει με τον ΑΝΤ1 ώστε η «Ράδιο ασρβύλα» να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν.

Κι είναι απόλυτα λογικό στο κανάλι του Αμαρουσίου να είναι ευχαριστημένοι από την πορεία της εκπομπής καθώς έχει διαγράψει υψηλή πορεία στους πίνακες τηλεθέασης. Συγκεκριμένα, η «Ράδιο αρβύλα» τη φετινή σεζόν και σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen έως και την προηγούμενη βδομάδα, έχει σημειώσει 32% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 38% στο δυναμικό κοινό. Ποσοστά τηλεθέασης πολύ υψηλά που δίνουν στην εκπομπή το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν.

Απόψε το βράδυ λοιπόν, στην τελευταία για τη φετινή σεζόν εκπομπή, ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Σερβετάς, μαζί με το Στάθη Παναγιωτόπουλο και τον Χρήστο Κιούση, μας έχουν «τα καλύτερα». αφού, μέσα από την καθιερωμένη ανασκόπηση, θα θυμηθούμε τα «best of» της σεζόν που πέρασε. Επιπλέον, στο στούντιο της εκπομπής για το μουσικό live θα είναι ο Τόνυ Σφίνος. Σίγουρα λοιπόν και η τελευταία εκπομπή θα έχει πολύ γέλιο!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε