Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Τίτλοι τέλους στην ΕΡΤ για Λυριτζή και Οικονόμου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τους ακολουθεί η Τσαπανίδου, παραμένει η Χούκλη. Τι ρόλο αναλαμβάνει η Μπήλιω Τσουκαλά.

Καθοριστική η επόμενη βδομάδα για Λυριτζή, Οικονόμου και Τσαπανίδου, ενώ φαίνεται ότι ήδη ξεκαθάρισε το θέμα με τη Χούκλη που παραμένει στην ΕΡΤ!
Σίγουρα ο πονοκέφαλος τους νέου ΔΣ της κρατικής τηλεόρασης είναι –πριν ακόμα αναλάβουν επίσημα- το τι θα γίνει με τους 4 δημοσιογράφους της. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, θα πρέπει άμεσα να λύσουν τις… νομικές διαφορές με τους Λυριτζή κι Οικονόμου. Κάτι που, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, κι οι δύο πλευρές επιθυμούν να γίνει… αναίμακτα!
Έτσι, έχει ήδη ανεπίσημα αποφασιστεί ότι στις 12 Φεβρουαρίου, οι Λυριτζής –Οικονόμου αποχαιρετούν τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ και σκοπεύουν σύντομα (έως τα μέσα Μαρτίου) να εμφανιστούν με την καινούργια τους εκπομπή στο ΣΚΑΪ. 
 
Επίσημα ο Παναγόπουλος στο ΣΚΑΪ
Άλλωστε εκεί, στο κανάλι του Φαλήρου, τους περιμένει ο πρώην πρόεδρος της κρατικής τηλεόρασης, Χρήστος Παναγόπουλος, όπου κι αυτός ανεπίσημα τον τελευταίο μήνα έχει αναλάβει τη διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.
Βέβαια, μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για το νέο ΔΣ της, σύντομα θα ανακοινωθεί επίσημα και από το ΣΚΑΪ ότι ο Παναγόπουλος αναλαμβάνει διευθύνων σύμβουλος του τηλεοπτικού καναλιού.
Μαζί όμως, με τον Παναγόπουλο, ανεπίσημα επίσης στο κανάλι του Φαλήρου έχει εγκατασταθεί και στενός συνεργάτης των Λυριτζή-Οικονόμου, προετοιμάζοντας την καινούργια τους εκπομπή που πρόκειται να παρουσιάσουν στο ΣΚΑΪ. Το γραφείο τους βρίσκεται δίπλα από τα γραφεία της εκπομπής «Ελληνοφρένεια» και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα υπάρχει κι άμεση συνεργασία μεταξύ των δύο εκπομπών. 
 
Η «πολιορκία» της Τσαπανίδου
Σε στάδιο… προετοιμασίας, στον ίδιο όροφο των γραφείων του ΣΚΑΪ βρίσκεται και το γραφείο που πρόκειται να εγκατασταθεί και η Πόπη Τσαπανίδου. Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, η νέα διοίκηση της ΕΡΤ σκοπεύει να προσπαθήσει να κρατήσει όσο μπορεί τη δημοσιογράφο στο δυναμικό της. Σύμφωνα όμως, με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες –κι όχι… προβλέψεις!- μάλλον αυτό δεν θα έχει αποτέλεσμα αφού η δημοσιογράφος είναι έντονα δυσαρεστημένη με αρκετά προβλήματα που έχουν προκύψει -κυρίως στην εκπομπή της- ενώ οι προτάσεις… συνεχίζουν να πέφτουν ακόμα και από άλλα τηλεοπτικά κανάλια.
 
Η Μπήλιω στα «Πρόσωπα»
Φαίνεται όμως, ότι στο βάθος του μυαλού τους, οι διοικούντες της ΕΡΤ έχουν αντιληφθεί ότι δεν θα καταφέρουν να κρατήσουν στη Μεσογείων την Τσαπανίδου. Γι’ αυτό, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες έχουν ήδη αρχίσει επαφές για την αντικατάσταση της Τσαπανίδου στα «Πρόσωπα».  Όπως είναι γνωστό, τα τηλεοπτικά βραβεία που διοργανώνει το περιοδικό «TV Έθνος» φέτος θα διοργανωθούν και θα παρουσιαστούν μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ. Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν να είναι η Πόπη Τσαπανίδου. Δεν είναι τυχαίο όμως, που τα στελέχη της ΕΡΤ που έχουν αναλάβει τη διοργάνωση σε συνεργασία με το περιοδικό, έχουν ήδη βολιδοσκοπήσει –ανεπίσημα- την Μπήλιω Τσουκαλά για να κάνει τελικά την παρουσίαση! Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ σκοπεύουν να αξιοποιήσουν στην παρουσίαση και τη Μαρία Χούκλη, αφού σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, ξεπεράστηκαν τα… προβλήματα και η δημοσιογράφος θα παραμείνει στην κρατική τηλεόραση.  

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε