Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Το «Dancing» έκανε τους αντιπάλους του να χορέψουν από τα νεύρα τους!

Το «Dancing» έκανε τους αντιπάλους του να χορέψουν από τα νεύρα τους!

Πόσοι τηλεθεατές είδαν το «Dancing With The Stars Live» στον ΑΝΤ1; Πώς πήγε το «Chart Show» στον ALPHA;

Πόσοι είδαν την ξένη ταινία και τους «Πρωταγωνιστές» στο MEGA; Ποιος από τους διαγωνιζόμενους stars έκανε την υψηλότερη τηλεθέαση; Σε ποιο κανάλι αντιμετωπίζουν πρόβλημα; Σας έχουμε τις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα…

Με την αποχώρηση του Γιώργου Χρανιώτη ολοκληρώθηκε το 3ο Live του «Dancing With The Stars». Πάντως το talent show του ΑΝΤ1 κέρδισε τη μερίδα του λέοντος στις τηλεθεάσεις αποδεικνύοντας ότι οι ανταγωνιστές του πέρασαν δύσκολες και… μοναχικές ώρες χωρίς να συγκινήσουν πολλούς τηλεθεατές. Ακόμα και προγράμματα όπως το «Chart Show» στον ALPHA με τη Ναταλία Γερμανού κινήθηκε σε πολύ χαμηλές τηλεθεάσεις.

Πάμε όμως να δούμε τι έγινε αναλυτικά στη μάχη της τηλεθέασης. Το «Dancing With The Stars Live» λοιπόν από τις 21:00 έως τη 01:00 που ολοκληρώθηκε έκανε μέσο όρο στο γενικό σύνολο 37,1. Το υψηλότερο ποσοστό του το σημείωσε από τις 23:00 έως τις 23:15 όπου σε αυτό το τέταρτο το talent show έφτασε 43,3 ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως αυτήν την ώρα χόρεψε και κρίθηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Ας δούμε όμως, τι έγινε στην κόντρα του «Dancing With The Stars Live» με τα υπόλοιπα προγράμματα. Η ξένη ταινία στο MEGA λοιπόν, από τις 21:00 έως τις 23:00 έκανε μέσο όρο 12,8 ενώ οι «Πρωταγωνιστές» με το Σταύρο Θεοδωράκη την επόμενη ώρα, 23:00 έως 00:00 έκαναν μέσο όρο 12,3. Αντίστοιχα το «Chart Show» στον ALPHA από τις 21:00 έως τις 00:00 έκαναν πολύ χαμηλές τηλεθεάσεις σημειώνοντας μέσο όρο 8,7. Αντίστοιχα στο ίδιο τρίωρο το «Dancing With The Stars Live» έκανε μέσο όρο 35,9. Αναμενόμενο πάντως είναι στον ALPHA να προσπαθήσουν να… σώσουν το πρόγραμμά τους που δεν κατάφερε χθες να σταθεί στη μάχη του ανταγωνισμού και σημείωσε πολύ χαμηλές πτήσεις τηλεθέασης. Λογικό είναι βλέποντας το ραβασάκι της Nielsen να… χορέψουν τα νεύρα τους από τις χαμηλές τηλεθεάσεις.

Δικαιολογημένα πάντως το «Dancing With The Stars Live» του ΑΝΤ1 καταφέρνει να κερδίσει τους τηλεθεατές αφού είναι ένα λαμπερό show με τη Ζέτα Μακρυπούλια να «κλέβει» την παράσταση με το χιούμορ, την ετυμολογία και τις ατάκες της χωρίς να κάνει υπερβολές αλλά και χωρίς να στηρίζεται σε κείμενα. Φαίνεται ότι δεν διαβάζει αλλά παρουσιάζει. Ιδιαίτερα λοιπόν φέτος η Ζέτα αποδεικνύει ότι ξέρει να «χορεύει» πολύ καλά ως παρουσιάστρια!

Να σημειώσουμε ότι τα ποσοστά τηλεθέασης που αναφέρουμε είναι οι μέσοι όροι στο γενικό σύνολο και ότι για τους καθαρούς μέσους όρους κάθε εκπομπής στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό θα σας ενημερώσουμε με UPDATE όταν δημοσιοποιηθούν τα επίσημα στοιχεία από τη Nielsen.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε