Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 13 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Το «Dancing» ξεπέρασε τους αντιπάλους και τον εαυτό του!

Γρηγόρης Μελάς |
Το «Dancing» ξεπέρασε τους αντιπάλους και τον εαυτό του!
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 13.06.2011 | 09:07
Πρώτη δημοσίευση: 13.06.2011 | 09:07

Με ένα λαμπερό show ολοκληρώθηκε και ο δεύτερος κύκλος του «Dancing with the stars». Πρωταθλητής ο Αργύρης Αγγέλου που κατάφερε να κερδίσει περισσότερες ψήφους από τους τηλεθεατές σε σύγκριση με τον Κώστα Μαρτάκη, αφού οι δύο διαγωνιζόμενοι ισοψήφησαν στη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής.

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι που πέρασαν από το δεύτερο κύκλο του talent show ήταν εκεί, χόρεψαν ξανά και πρόσφεραν ένα πλούσιο θέαμα στο τηλεοπτικό κοινό. Λογικό λοιπόν κι οι τηλεθεατές να μείνουν μπροστά στις οθόνες τους και να… χορέψουν στους ρυθμούς του «Dancing». Τα υπόλοιπα τηλεοπτικά κανάλια συγκέντρωσαν πολύ λίγους τηλεθεατές αφού το talent show του ΑΝΤ1 σημείωσε πολύ υψηλές τηλεθεάσεις.

Συγκεκριμένα το «Dancing with the stars» έκανε μέσο όρο τηλεθέασης 46,2 στο γενικό σύνολο ενώ την ώρα της ανακοίνωσης του πρωταθλητή από τη Ζέτα Μακρυπούλια, η τηλεθέαση έφτασε στο 60,8. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο μέσος όρος δεν είναι ο καθαρός και ότι αυτός αναμένεται να είναι ακόμα υψηλότερος από τα επίσημα στοιχεία της Nielsen. Και το αναφέρουμε αυτό γιατί η τηλεθέαση είναι ιδιαίτερα υψηλή για το talent show που ξεπέρασε κάθε προσδοκία των ανθρώπων του ΑΝΤ1. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι το «Dancing with the stars» ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό του αφού πέρυσι, ο τελικός του πρώτου κύκλου, είχε κάνει μέσο όρο 38,2.

Αν κι ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1 θεωρείται σίγουρο ότι μετά και τη φετινή επιτυχία του «Dancing»θα υπάρξει και τρίτος κύκλος του γύρω στον Απρίλιο του 2012 με άλλους stars να προσπαθήσουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις με τις χορευτικές τους ικανότητες αλλά και χρήματα για το «Make A Wish» Ελλάδας και Κύπρου.

Γρηγόρης Μελάς


   Διαδώστε αυτό το άρθρο