Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Το «Dancinig on ice»… μας πάγωσε!

Πρεμιέρα χθες για το πολυαναμενόμενο «Dancinig on ice» του ΑΝΤ1. Δυστυχώς η σύγκριση με το… αδερφάκι του, το «Dancing with the stars» ήταν αναμενόμενη.

Κι όπως φαίνεται το νέο talent show δεν στάθηκε αντάξιο του παλαιότερου. Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα… παγωμένη και αυτό δεν οφείλεται στον πάγο της πίστας αλλά σε αρκετούς άλλους παράγοντες, όπως στη γενικότερη ατμόσφαιρα.
Βασική αιτία της… βαρεμάρας, οι χαμηλές επιδόσεις των stars! Βέβαια, ο βαθμός δυσκολίας για τους διαγωνιζόμενους stars στον πάγο είναι μεγαλύτερος από αυτόν των συναδέρφων τους που απλώς επιδεικνύουν τις χορευτικές τους φιγούρες στην πίστα του «Dancing with the stars».

Οι περισσότεροι όμως, από αυτούς δεν είχαν καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μάθουν όσα έπρεπε. Κι αυτό φάνηκε από ορισμένες συμμετοχές, όπως της Σάγια, της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και της Ιωάννας Πηλιχού που αποδεδειγμένα έδειξαν ενδιαφέρον για τις πρόβες και εμφανίστηκαν καλύτερα προετοιμασμένες κερδίζοντας με τα χορευτικά τους όχι μόνο την κριτική επιτροπή αλλά και τους τηλεθεατές. Το αποτέλεσμα ήταν οι περισσότερες εμφανίσεις να είναι βαρετές, με τους stars να προσπαθούν να κρατηθούν όρθιοι πάνω στα παγοπέδιλά τους και να… σέρνονται από τους προπονητές τους. Ε, ναι…! Στην πρεμιέρα του το «Dancinig on ice» δεν ήταν το λαμπερό show που έκανε τους τηλεθεατές να… αποσβολωθούν μπροστά στις τηλεοράσεις τους.

Ωστόσο, αναμφισβήτητα το πρόσωπο που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό ήταν η Έλενα Παπαρίζου. Με την πρώτη της εμφάνιση στην κριτική επιτροπή η νεαρή καλλιτέχνιδα απέδειξε ότι έχει λόγο και μπορεί να σταθεί επάξια στη θέση της. Άνετη, με χιούμορ, ασκούσε σωστή κριτική στους διαγωνιζόμενους και διασκέδαζε ακόμα και τα λάθη της στα ελληνικά της που σε αυτήν τουλάχιστον δικαιολογούνται αφού έχει μεγαλώσει στο εξωτερικό. Ναι, η Έλενα Παπαρίζου κέρδισε με το χαρακτήρα της. Για τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής δεν μπορούμε να πούμε πολλά αφού αναμφισβήτητα ο Αλέξης Κωστάλας είναι γνώστης του αντικειμένου και ο Πέτρος Κωστόπουλος βγήκε με την χαρακτηριστική του άνεση για ακόμα μία φορά σε κριτική επιτροπή χωρίς να διαφέρει σε τίποτα από τις προηγούμενες φορές.

Σίγουρα τα επόμενα live του «Dancinig on ice» είναι καθοριστικά για την πορεία του στους πίνακες τηλεθέασης. Βέβαια το ότι το talent show παίζει ουσιαστικά χωρίς ανταγωνισμό είναι βασικό ατού για το κανάλι του Αμαρουσίου. Ωστόσο, αν συνεχίσει να είναι τόσο… βαρετό μάλλον οι τηλεθεατές θα το παγώσουν!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε