Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Το MEGA έκανε το Δήμο… να τρέχει!

Το MEGA έκανε το Δήμο… να τρέχει!

Την ονομάζω «ευχάριστη είδηση της ημέρας», καθώς τα όσα έμαθα, αποδεικνύουν για ακόμα μία φορά ότι οι Έλληνες, στις δυσκολίες είμαστε μονιασμένοι κι αγαπημένοι! Ε, ναι, το μέγεθος της ελληνικής ψυχής. Είναι mega-λο!

Τι εννοώ; Θα έχετε δει τις τελευταίες μέρες την καμπάνια του MEGA με τίτλο «Νοιάζομαι Μοιράζομαι», μέσα από την οποία πολλοί ηθοποιοί αλλά και ορισμένοι παρουσιαστές του σταθμού της Μεσογείων προτρέπουν τους τηλεθεατές να συμμετάσχουν στην ενέργεια του καναλιού και του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων για συλλογή ρούχων, τροφίμων, παιχνιδιών, μικροσυσκευών, ειδών προσωπικής υγιεινής, βρεφικών τροφών για άπορες οικογένειες!

Το MEGA λοιπόν έχει προγραμματίσει η ενέργεια αυτή να πραγματοποιηθεί από τις 09.00 το πρωί έως τις 09.00 το βράδυ της 23ης Δεκεμβρίου στην πλατεία Συντάγματος. Παρά όμως, τη συνεχή προβολή των σχετικών ενημερωτικών τηλεοπτικών μηνυμάτων, πολλοί ήταν οι συμπολίτες μας που… μπερδεύτηκαν και θέλοντας να βοηθήσουν άμεσα, πήγαν από προχθές Κυριακή στο Σύνταγμα για να δώσουν τις προσφορές τους.

Κι όταν λέμε πολλοί, το εννοούμε, αφού αμέσως ειδοποιήθηκαν άνθρωποι του MEGA, οι οποίοι μετά από συνεννόηση με το Δήμο Αθηναίων «επιστρατεύτηκαν» τέσσερα μεγάλα φορτηγά του Δήμου, όπου συγκεντρώθηκαν οι προσφορές αυτές και μεταφέρθηκαν στο μέρος όπου ευτυχώς είχε προβλεφθεί! Για ακόμα μία φορά λοιπόν αποδεικνύεται ότι οι Έλληνες, οι πολίτες αυτής της χώρας, νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλο και μοιραζόμαστε ό,τι μπορούμε με το διπλανό μας!

Δεν θα πούμε λοιπόν ότι «ελπίζουμε», αλλά ότι είμαστε σίγουροι πως αν την προηγούμενη Κυριακή υπήρξε τόση μεγάλη προσφορά, τότε την προγραμματισμένη ημερομηνία, δηλαδή την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, θα είναι πάρα πολλοί αυτοί που θα ανταποκριθούν στην ενέργεια «Νοιάζομαι Μοιράζομαι» του MEGA και θα σπεύσουν στην πλατεία Συντάγματος να δώσουν ό,τι μπορεί ο καθένας για τις άπορες οικογένειες της Αθήνας, ώστε να περάσουν κι αυτές καλύτερα τις εορταστικές ημέρες.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε