Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Το MEGA ξεκινά… τη σάτιρα

Το MEGA ξεκινά… τη σάτιρα

Είναι γνωστό ότι η σατιρική εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου βάζει φωτιά στα μηχανάκια τηλεθέασης αφού οι τηλεθεατές στριμώχνονται κάθε Τρίτη για να μπουν στο «Αλ τσαντίρι νιουζ» του.

Επίσης και οι «Ράδιο αρβύλα» με τη σάτιρα και τα σχόλιά τους σημειώνουν υψηλές τηλεθεάσεις. Αυτά λοιπόν βλέπουν στο MEGA και προσπαθούν να μην μείνουν… στην απέξω. Μπορεί λοιπόν η καινούργια σατιρική εκπομπή που έστηναν να είχε μπει στο ψυγείο αλλά τα έφεραν από δω, την κοστολόγησαν από κει και είναι έτοιμοι να την βγάλουν στον αέρα.

Έτσι η καινούργια σατιρική εκπομπή με τίτλο «Κάψε το σενάριο» είναι προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, στις 11 το βράδυ. Τι ακριβώς θα είναι η καινούργια αυτή εκπομπή;

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του MEGA «Ανατρεπτικό χιούμορ, καυστική σάτιρα, γρήγοροι ρυθμοί και οι πιο αστείοι κωμικοί αυτοσχεδιασμοί σε ένα εναλλακτικό comedy show. Στο «Κάψε το σενάριο» πέντε ηθοποιοί δημιουργούν ξεκαρδιστικούς αυτοσχεδιασμούς, παιχνίδια και κωμικά σκετς.

Και όλα αυτά πάνω σε μια σκηνή μπροστά σε κοινό. Το κοινό δίνει με ατάκες ή ιδέες στους ηθοποιούς τα θέματα των αυτοσχεδιασμών. Το περιεχόμενο της εκπομπής συμπληρώνουν τα κωμικά video.

Ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Ζήσης Ρούμπος και ο Γιώργος Βαγιάτας βρίσκονται στο κέντρο της επικαιρότητας και προσφέρουν την πιο αστεία βραδιά της ζωής σου.»

Το κανάλι της Μεσογείων ποντάρει πολύ σε αυτήν την καινούργια σατιρική εκπομπή ελπίζοντας ότι θα κάνει αίσθηση στο τηλεοπτικό κοινό και βεβαίως θα κερδίσει τηλεθεάσεις. Να επισημάνουμε ότι, σύμφωνα με το concept της εκπομπής δεν υπάρχει κάποιο σενάριο αλλά οι ηθοποιοί αυτοσχεδιάζουν.
Θα περιμένουμε λοιπόν να δούμε το αποτέλεσμα καθώς η… προϋπηρεσία του MEGA στη σάτιρα με τις προηγούμενες εκπομπές που προσπάθησαν να στήσουν δεν ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένες.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε