Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Το MEGA βάζει κι άλλη σειρά στο ψυγείο

Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που ισχύουν στο τηλεοπτικό τοπίο συνεχίζουν να προκαλούν δυσάρεστες εξελίξεις.

Έτσι, στο MEGA, οι σειρές «Είναι μακριά ακόμα μπαρμπαστρούμφ» και «50-50» που αρχικά είχαν προγραμματιστεί για αυτήν τη σεζόν, μετατέθηκαν –καλώς εχόντων των πραγμάτων και οικονομικών συνθηκών- για την επόμενη. Μάλιστα, ακόμα και το «Just the two of us» που ήταν προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα το Νοέμβριο, τελικά μετατέθηκε –το τονίζουμε ξανά, «καλώς εχόντων των πραγμάτων και οικονομικών συνθηκών»- για το δεύτερο μέρος της σεζόν.

Ακόμα όμως, μία σειρά του MEGA μπαίνει στο ψυγείο με την προοπτική να βγει στο δεύτερο μισό της σεζόν. Αν και οι υπεύθυνοι στο κανάλι της Μεσογείων ανήγγειλαν πριν από μία βδομάδα ότι η εν λόγω σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται μέσα στο Νοέμβριο, τελικά αναγκάζονται να την κρατήσουν για το δεύτερο μισό της σεζόν. Αν και για ακόμα μία φορά θα τονίσουμε «καλώς εχόντων των πραγμάτων και οικονομικών συνθηκών».

Η σειρά είναι το «Κάψε το σενάριο», ένα εναλλακτικό comedy show όπως το αναφέρουν στο MEGA και που σύμφωνα με το δελτίο τύπου του καναλιού πρόκειται για

«Ανατρεπτικό χιούμορ, καυστική σάτιρα, γρήγοροι ρυθμοί και οι πιο αστείοι κωμικοί αυτοσχεδιασμοί σε ένα εναλλακτικό comedy show. Στο «Κάψε το σενάριο» πέντε ηθοποιοί δημιουργούν ξεκαρδιστικούς αυτοσχεδιασμούς, παιχνίδια και κωμικά σκετς. Και όλα αυτά πάνω σε μια σκηνή μπροστά σε κοινό. Το κοινό δίνει με ατάκες ή ιδέες στους ηθοποιούς τα θέματα των αυτοσχεδιασμών. Το περιεχόμενο της εκπομπής συμπληρώνουν τα κωμικά video.

Ξέχνα τα σενάρια, την πλοκή και οποιοδήποτε storyboard. Ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Ζήσης Ρούμπος και ο Γιώργος Βαγιάτας βρίσκονται στο κέντρο της επικαιρότητας και προσφέρουν την πιο αστεία βραδιά της ζωής σου.»

Τελικά, θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά για «την πιο αστεία βραδιά της ζωής μας» καθώς η σειρά μπαίνει στο ψυγείο μέχρι νεοτέρας. Ελπίζουμε ότι θα βγει έστω και στο δεύτερο μισό της σεζόν και το «Κάψε το σενάριο» δεν θα… καεί λόγω περικοπών.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε