Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Το MONEY DROP πήρε… drops τηλεθεάσεων

Πρεμιέρα χθες για το «Money drop» στο MEGA. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επέστρεψε στο τηλεοπτικό τοπίο με το τηλεπαιχνίδι αλλά όπως φαίνεται ο τίτλος του είναι ενδεικτικός καθώς εισέπραξε… σταγόνες τηλεθεάσεων.

Βέβαια, απέναντί του βρισκόταν ο Λάκης Λαζόπουλος που κατάφερε για ακόμα μία Τρίτη να σαρώσει στις τηλεθεάσεις. Το «Αλ τσαντίρι νιουζ» του Λαζόπουλου στον ALPHA συγκέντρωσε 50,4 στο γενικό σύνολο και 54,4 στο δυναμικό κοινό ενώ ο Άρνι έκανε 13,7 και 12,3 αντίστοιχα.

Ακόμα όμως και η «Ζωή της άλλης» του MEGA σημείωσε χαμηλά για την πορεία της νούμερα τηλεθέασης καθώς έκανε μέσο όρο 27,9 στο γενικό σύνολο και 18,1 στο δυναμικό κοινό. Αυτό αποδεικνύει για ακόμα μία βδομάδα ότι ο Λαζόπουλος είναι ο κυρίαρχος στη μάχη της τηλεθέασης και ίσως οι υπεύθυνοι του MEGA θα έπρεπε να προγραμματίσουν το τηλεπαιχνίδι, το οποίο σημειωτέον κρατούν από πέρυσι στα συρτάρια τους, να το μεταδίδουν άλλη μέρα και ώρα.

 

Πάντως, μιας και αναφερθήκαμε στο Γρηγόρη Αρναούτογλου να πούμε ότι αυτό το Σάββατο στις 9 το βράδυ κάνει πρεμιέρα η νέα του εκπομπή «Όμορφος κόσμος» που όπως μαθαίνουμε θα πέσει πολύ γέλιο αφού το concept της εκπομπής είναι κάτι που ταιριάζει στον παρουσιαστή.
 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε