Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Το «Master Chef Junior» έψησε τους αντιπάλους του

Το «Master Chef Junior» έψησε τους αντιπάλους του

Με τη Λίλιαν Εμβαλωτή να κερδίζει τον τίτλο του πρώτου έλληνα «Master Chef Junior» ολοκληρώθηκε χθες το ριάλιτι μαγειρικής του MEGA.

Και μπορεί η μικρή μαγείρισσα να κέρδισε με τέσσερις βαθμούς διαφορά την αντίπαλό της, Μαργαρίτα, αλλά το κανάλι της Μεσογείων προπορεύτηκε κατά πολλές μονάδες τηλεθέασης από τα αντίπαλα κανάλια. Οι λιλιπούτειοι μάγειρες κατάφεραν καθ’ όλη τη διάρκεια προβολής τους και σε όλες τις αναμετρήσεις τους να… ψήσουν τους αντιπάλους τους αλλά χθες, το φινάλε του ριάλιτι σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης φτάνοντας μέχρι και 49,2 σε τέταρτο προβολής του.

Συγκεκριμένα λοιπόν το «Master Chef Junior» από τις 21:30 έως τις 23:44 έκανε μέσο όρο 39,8 αφήνοντας στα υπόλοιπα κανάλια να μάχονται για να κερδίσουν διψήφια νούμερα τηλεθέασης. Αναλυτικά να αναφέρουμε ότι την ίδια ώρα ο ΑΝΤ1 σημείωσε μέσο όρο 9,7, o ALPHA 8.5 και το STAR 10,6.

Είναι ολοφάνερο ότι το «Master Chef Junior» κατάφερε να κερδίσει με άνεση τους αντιπάλους του κάνοντας χαρούμενα τα στελέχη του MEGA.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι τα παιδιά που συμμετείχαν ήταν όλα πολύ καλά αποδεικνύοντας ότι οι υπεύθυνοι του ριάλιτι έκαναν πολύ καλή δουλειά. Επίσης, εκτός από την κριτική επιτροπή που επίσης ήταν πολύ καλή, η δικαίωση ήταν για τη Μαρία Μπεκατώρου που αποδείχτηκε ότι μπορεί να σταθεί επάξια στο ύψος μίας τέτοιας μεγάλης παραγωγής.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε