Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Το «Master Chef» τους έκανε να… γλύφουν τα δάχτυλά τους!

Το «Master Chef» τους έκανε να… γλύφουν τα δάχτυλά τους!

Λίγο κόντεψε να μείνουν με… την όρεξη, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ, το «Master Chef» βγήκε στον αέρα, αφού στο MEGA κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα, έδωσαν μέρος των οφειλών τους στην εταιρεία παραγωγής και έτσι απέκτησαν τα επεισόδια.

Κι όπως αποδεικνύεται από τις τηλεθεάσεις, πολύ καλά έκαναν στο κανάλι της Μεσογείων και έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να πάρουν τα επεισόδια του ριάλιτι μαγειρικής, γιατί οι… εισπράξεις από το «ταμείο» της Nielsen είναι ικανοποιητικές, αλλά κυρίως, είναι… ανοδικές. Λογικό λοιπόν εκεί στη Μεσογείων, κάθε φορά που βλέπουν το ραβασάκι με τις τηλεθεάσεις της Nielsen να… γλύφουν τα δάχτυλά τους από τα «μαγειρέματα» του ριάλιτι μαγειρικής!

Συγκεκριμένα, τα 13 πρώτα επεισόδια που έχουν ήδη προβληθεί από το MEGA έχουν σημειώσει μέσο όρο 23,8 στο γενικό σύνολο και 29 στο δυναμικό κοινό. Να σημειώσουμε δε, ότι τα πρώτα επεισόδια είναι λίγο… ανιαρά και πλατειάζουν, καθώς είναι η διαδικασία του boot camp, στα οποία γνωρίζουμε τους διαγωνιζόμενους. Καθώς όμως, προχωρούν τα επεισόδια, το «Master Chef» κερδίζει όλο και περισσότερους τηλεθεατές κι έτσι όλο και… ξερογλείφονται στη Μεσογείων, γνωρίζοντας ότι θα έρθουν πολύ καλύτερες τηλεθεάσεις.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το χθεσινό επεισόδιο, σημείωσε 28,8 μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 33,7 στο δυναμικό κοινό, οπότε λογικά σκεπτόμενοι στο MEGA θεωρούν ότι σύντομα θα εισπράττουν υψηλότερες τηλεθεάσεις. Άλλωστε το ριάλιτι μαγειρικής έχει αποδειχθεί πολύ δυνατός αντίπαλος για τα ανταγωνιστικά προγράμματα και με τις επιδόσεις του καταφέρνει να δίνει… κεφάλι στο MEGA.

Μιας και αναφερθήκαμε στα χθεσινά αποτελέσματα τηλεθέασης, να αναφέρουμε ότι στο prime time (από τις 21:00 έως τις 00:00), το MEGA προηγείται με 21,3 μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 24,9 στο δυναμικό κοινό, ενώ ο ΑΝΤ1, που βρέθηκε στη δεύτερη θέση, σημείωσε αντίστοιχα 20,5 και 16,8. Σαφώς λοιπόν και στο κανάλι της Μεσογείων είναι ευχαριστημένοι από τις εισπράξεις που τους φέρνει το ριάλιτι μαγειρικής, ενώ περιμένουν ακόμα πιο… χορταστικές τηλεθεάσεις!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε