Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Το «Νησί» βάζει λουκέτο

Το «Νησί» βάζει λουκέτο

Καινούργιο επεισόδιο του «Νησιού» προβάλλει απόψε το βράδυ το MEGA. Η σειρά πλησιάζει προς το τέλος της και οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές.

Τι θα δούμε στο αποψινό 23ο επεισόδιο;

Ο καιρός περνά και στη Νεάπολη βαφτίζεται η κόρη της Άννας με νονό το Μανόλη. Ο Μανόλης αποφεύγει την Άννα που δείχνει πιο παθιασμένη από ποτέ. Ο Αλέξανδρος προτείνει στον ανιψιό του να κληρονομήσει ένα μεγάλο μέρος της οικογενειακής περιουσίας τους στη Μεσσαρά και να φύγει από τη Νεάπολη. Η Άννα αισθάνεται εγκλωβισμένη.

Η Αλέξις αντιλαμβάνεται για πρώτη φορά ότι η μητέρα της, η Σοφία, είναι η κόρη της Άννας. Ρωτά την ηλικιωμένη Φωτεινή αν ο πατέρας της μητέρας της και παππούς της είναι ο Αντρέας ή ο Μανόλης.

Η σχέση της Μαρίας με τον Κυρίτση γίνεται όλο και πιο οικεία . ‘Όμως και οι δύο έχουν τους λόγους τους που διστάζουν και φοβούνται να κάνουν όνειρα για το μέλλον. Στη Σπιναλόγκα θεραπεύονται οι τέσσερις πρώτοι ασθενείς.

Κι όπως θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο, το φάρμακο θα θεραπεύσει τους χανσενικούς. Οι κάτοικοι της Σπιναλόγκας, θεραπευμένοι πια θα την εγκαταλείψουν για να επιστρέψουν στις οικογένειές τους και το «Νησί» θα ερημώσει…

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε