Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Το «Πλάκα κάνεις» επιστρέφει

Το «Πλάκα κάνεις» επιστρέφει
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 19.09.2011 | 08:25
Πρώτη δημοσίευση: 19.09.2011 | 08:25

Κατάφερε να μας κρατήσει καλή συντροφιά και ήταν από τις εκπομπές που παρακολουθούσαμε για να γελάσουμε με τα «θύματά» του. Παρ’ όλα αυτά το «Πλάκα κάνεις» με το Σάββα Πούμπουρα και το Δημήτρη Βλάχο «κόπηκε» και δεν πήρε το πράσινο φως από τον ΑΝΤ1 για την παραγωγή καινούργιων επεισοδίων.

Ο λόγος βέβαια ήταν ότι λόγω της επιτυχίας της η εκπομπή θα δυσκολευόταν να βρει καινούργια «θύματα» αφού θα ήταν υποψιασμένα ότι τους κάνουν πλάκα για την εκπομπή του ΑΝΤ1.

Έτσι, το κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισε να «παγώσει» την παραγωγή καινούργιων επεισοδίων αλλά συγχρόνως, ψάχνει να βρει άλλα παρόμοια projects για να τα πραγματοποιήσει αφού το «Πλάκα κάνεις» σημείωσε υψηλές τηλεθεάσεις ιδιαίτερα στο «δυναμικό κοινό», δηλαδή τους τηλεθεατές ηλικίας 15 έως 44 ετών.

Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να βγάλει στον αέρα 6 καινούργια επεισόδια του «Πλάκα κάνεις» που κρατούσε στα συρτάρια του.

Τα επεισόδια αυτά δεν προβλήθηκαν την προηγούμενη σεζόν και στο κανάλι του Αμαρουσίου σκοπεύουν να τα προβάλλουν στο prime time της καινούργιας σεζόν που θα ξεκινήσει τέλος Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, δεν αποκλείεται να προβληθεί και ένα ακόμα επεισόδιο με backstage από την εκπομπή που έχει ακόμα μεγαλύτερη πλάκα.

Όσοι λοιπόν είστε fan της εκπομπής αρκεί να κάνετε λίγη υπομονή και είναι σίγουρο ότι θα γελάσετε με τις πλάκες που έστησαν Σάββας Πούμπουρας και Δημήτρης Βλάχος.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο