Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Το «Πρωινό ΑΝΤ1» πέρασε μπροστά από το «Πρωινό Mou»

Μπορεί να μην ανοίξουν σαμπάνιες, λόγω οικονομικής κρίσης, αλλά ένα ποτήρι νερό στην υγεία του Αλεξέι και της Μαριάννας Καλέργη, οφείλουν να το πιουν στον ΑΝΤ1.

Η εμφάνιση του χορευτή και της διαγωνιζόμενης του «Dancing on ice» -μετά την πρόταση γάμου που της έκανε on air- έκανε το «Πρωινό ΑΝΤ1» να χτυπήσει υψηλές τηλεθεάσεις και μάλιστα να βρεθεί μπροστά από το «Πρωινό mou».

Συγκεκριμένα ο Χρήστος Φερεντίνος με τη Σίσσυ Χρηστίδου έκαναν 28,9 στο γενικό σύνολο ενώ ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά σημείωσαν 28,7. Ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε ότι το ζευγάρι του MEGA βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης στο δυναμικό κοινό καθώς έκανε 31,8 μέσο όρο έναντι 28,4 που σημείωσε το δίδυμο του ΑΝΤ1.

Λογικό λοιπόν να τρίβουν τα… χέρια τους στο κανάλι του Αμαρουσίου. Ωστόσο, να επισημάνουμε ότι η άποψη που επικρατεί στο Μαρούσι είναι ότι οι καλεσμένοι δεν κάνουν τη διαφορά και τα νούμερα, Μάλλον όμως, τώρα πρέπει να το ξανασκεφτούν και να επαναπροσδιορίσουν κάποιους στόχους τους. Άλλωστε αυτό είναι και ένα από τα λάθη που έχουν κάνει στο «Πρωινό ΑΝΤ1» και αυτό αποδείχθηκε από τις χθεσινές επιδόσεις της εκπομπής.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε