Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Το «Πρωινό Αντ1» μπαίνει… στο ψυγείο;

Το «Πρωινό Αντ1» μπαίνει… στο ψυγείο;

Μόνοι τους, όπως φαίνεται θα παίζουν μπάλα στο Mega αφού οι αντίπαλοί τους στο τηλεοπτικό τοπίο, αυτοί του Αντ1 αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Ο λόγος για την πρωινή ειδησεογραφική ζώνη που τις τελευταίες δύο βδομάδες και μετά την αποχώρηση του Γιώργου Παπαδάκη από τη μάχη της ενημέρωσης (αλλά και της τηλεθέασης, βεβαίως, βεβαίως!), οι Δημήτρης Καμπουράκης και Γιώργος Οικονομέας καταφέρνουν να σημειώνουν υψηλές τηλεθεάσεις. Σήμερα η εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega» ρίχνει τίτλους τέλους για την καλοκαιρινή περίοδο, ενώ τη Δευτέρα ξεκινά η εκπομπή «Πρωϊνό MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και το Δημήτρη Τάκη. Κι όπως φαίνεται οι δύο δημοσιογράφοι θα τρέξουν στην κούρσα χωρίς να έχουν απέναντί τους, τους μεγάλους αντιπάλους τους, αυτούς του Αντ1.

Αν και στο κανάλι του Αμαρουσίου σκόπευαν το καλοκαιρινό ενημερωτικό «Πρωινό Αντ1» με τους Νίκο Ρογκάκο, Ντόρα Κουτροκόη και Χριστίνα Τσιόκρη να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 23 του μήνα, εντούτοις η πρεμιέρα του αναβάλλεται, καλώς εχόντων των πραγμάτων, για την επόμενη Δευτέρα 30 Ιουλίου.

Και λέμε «καλώς εχόντων» γιατί αν δεν καταφέρουν στον Αντ1 να το βγάλουν στον αέρα την επόμενη βδομάδα, τότε εκτιμάται ότι θα μπει στο ψυγείο για την καλοκαιρινή περίοδο και θα βγει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με παρουσιαστή το Γιώργο Παπαδάκη. Βέβαια, να τονίσουμε ότι ο λόγος αναβολής είναι κυρίως οικονομικός και έχει να κάνει με το στούντιο, ενώ ο δημοσιογραφικός μηχανισμός της εκπομπής είναι έτοιμος, όποτε του ζητηθεί να βάλει μπρος. Θα δούμε λοιπόν την επόμενη βδομάδα αν η εκπομπή παραμείνει στον πάγο ή θα βγει, προσπαθώντας να… ζεστάνει κιόλας τις τηλεθεάσεις του Αντ1.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε