Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 17 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Το… SOS του MEGA για να σωθεί από τον ΑΝΤ1

Γρηγόρης Μελάς |
Το… SOS του MEGA για να σωθεί από τον ΑΝΤ1
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 18.12.2012 | 14:33

Παλαιότερα, τέτοια περίοδο στο MEGA άνοιγαν σαμπάνιες, για να γιορτάσουν την πετυχημένη πορεία του προγράμματός τους.

Τώρα όμως, κρύβουν τα… ραβασάκια της Nielsen, για να μην τους χαλάσει η διάθεση, καθώς στο κανάλι της Μεσογείων συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν πρόβλημα στη μάχη της τηλεθέασης με τον ΑΝΤ1.

Πριν λίγες μέρες, δημοσίευσα τα στοιχεία τηλεθέασης των τριών τελευταίων εβδομάδων, σύμφωνα με τα οποία το κανάλι του Αμαρουσίου προηγείται στη μάχη της τηλεθέασης στο prime time και στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό, ενώ, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, ο ΑΝΤ1 προπορεύεται του MEGA και στο σύνολο εβδομάδας, στο δυναμικό κοινό και το οποίο είναι αυτό που τους ενδιαφέρει.

Και την τελευταία βδομάδα όμως, δηλαδή από τις 10 έως τις 16 Δεκεμβρίου, στη μάχη του prime time, ο ΑΝΤ1 συνέχισε να είναι μπροστά από το MEGA και στο γενικό σύνολο, αλλά και στο δυναμικό κοινό. Το προβάδισμα το έχει και στο σύνολο βδομάδας, σύμφωνα με το δυναμικό κοινό, ενώ στο γενικό σύνολο το Μαρούσι έχασε στη μάχη με τη Μεσογείων.

Με δεδομένο όμως, ότι το μεγαλύτερο μερίδιο της διαφημιστικής πίττας (όσης τουλάχιστον έχει… απομείνει προς διανομή), μοιράζεται κυρίως στο prime time, είναι κατανοητό που στη Μεσογείων… κρύβουν τα ραβασάκια της Nielsen. Λογικό είναι και ότι προσπαθώντας να αντιδράσουν στη συνεχιζόμενη ήττα, ζητούν άμεσα… sos από το «Master chef», για να αυξήσουν τα νούμερα τηλεθέασής τους, στο prime time και κατ’ επέκταση στο σύνολο ημέρας.

Αναλυτικά λοιπόν, οι μέσοι όροι τηλεθέασης της εβδομάδας που πέρασε στο σύνολό της, αλλά και στο prime time για τους σταθμούς στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό, είναι οι εξής:

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον λοιπόν θα έχει να δούμε, αν το SOS του MEGA στο «Master Chef» από την επόμενη βδομάδα που θα κάνει πρεμιέρα, αλλάξει τα δεδομένα στη μάχη της τηλεθέασης.

Γρηγόρης Μελάς
Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. ΣΥΡΙΖΑ:  Ανέβασαν  βίντεο στα social media για να την  πουν  στη ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ: "Ανέβασαν" βίντεο στα social media για να την "πουν" στη ΝΔ
  2. Τσέλσι Κλίντον: Ο Τραμπ, τα social media και... το μπρόκολο! Τσέλσι Κλίντον: Ο Τραμπ, τα social media και... το μπρόκολο!
  3. Αλλαγές στο Facebook μετά την live δολοφονία ηλικιωμένου! Αλλαγές στο Facebook μετά την live δολοφονία ηλικιωμένου!