Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Το «Χ Factor» πάει Θεσσαλονίκη

Ποιο είναι το υπόλοιπο πρόγραμμα των γυρισμάτων.

Με εντατικούς ρυθμούς αρχίζει πλέον να κινείται το «Χ Factor». Μετά τις οντισιόν που έγιναν τον προηγούμενο μήνα στην Κύπρο, αύριο το πρωί η κριτική επιτροπή του talent show θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για να δει και –κυρίως- να ακούσει τους εκατοντάδες υποψήφιους που έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Από αύριο Τρίτη 24 Αυγούστου και μέχρι την Πέμπτη 26 του μήνα λοιπόν, οι Γιώργος Λεβέντης, Κατερίνα Γκαγκάκη, Νίκος Μουρατίδης, Γιώργος Θεοφάνους θα βρίσκονται στο ξενοδοχείο MED της συμπρωτεύουσας προσπαθώντας να διακρίνουν ποιοι από τους υποψήφιους έχουν το Χ!

Όσοι λοιπόν πιστεύετε ότι το έχετε, δεν χάνετε τίποτα να περάσετε μία βόλτα από κει και να διεκδικήσετε το εισιτήριο για το talent show του ΑΝΤ1.

Στη συνέχεια, όπως σας έχουμε γράψει και σε παλαιότερο άρθρο του Newsit, η κριτική επιτροπή θα κάνει οντισιόν στην Αθήνα και στη Νέα Υόρκη ενώ ακόμα εξετάζεται η περίπτωση να κατέβουν ξανά στην Κύπρο αφού υπήρχαν πολλοί που δήλωσαν συμμετοχή αλλά απουσίαζαν λόγω καλοκαιριού από το νησί της Αφροδίτης όταν έγιναν οι οντισιόν.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε