Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Το «X Factor»… πέταξε στην Κύπρο

Σήμερα το πρωί η κριτική επιτροπή ταξίδεψε για Κύπρο και τα πειράγματα μεταξύ τους δεν σταμάτησαν λεπτό…

Το «X Factor» άνοιξε τα φτερά του και πέταξε στην Κύπρο. Αυτήν την ώρα μάλιστα στο νησί της Αφροδίτης πραγματοποιούνται οι auditions από την κριτική επιτροπή, δηλαδή τους Γιώργο Λεβέντη, Κατερίνα Γκαγκάκη, Νίκο Μουρατίδη και Γιώργο Θεοφάνους.

Βέβαια, αν και η κριτική επιτροπή βρέθηκε στο αεροδρόμιο» σήμερα νωρίς το πρωί, το κέφι και η διάθεσή τους ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένη και τα… πειράγματα δεν έλειψαν μεταξύ τους.

Μάλιστα μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Elatte» που βρέθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος ο Γιώργος Θεοφάνους είπε πως έριξε… κώνειο στον καφέ του Νίκου Μουρατίδη. Βέβαια, όλοι γέλασαν με το αστείο αλλά ο Μουρατίδης… δεν ήπιε τον καφέ! Ωστόσο και οι τέσσερις κριτές είπαν ότι είναι μία πολύ δεμένη ομάδα!

Σύμφωνα πάντως με έγκυρες πληροφορίες του Newsit υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι που έχουν πάει στο γύρισμα στη Λευκωσία διεκδικώντας το εισιτήριο για το talent show του ΑΝΤ1.

Μην ξεχνάμε δε, ότι στην Κύπρο υπάρχουν πολλοί καλοί τραγουδιστές κι από κει κατάγονται και οι δύο νικητές των προηγούμενων «X Factor», Λουκάς Γιώρκας και Σταύρος Μιχαλακάκος. Οπότε ίσως ανάμεσα στους υποψήφιους που βρίσκονται τώρα στις auditions της Λευκωσίας είναι ο υποψήφιος με το «Χ»!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε