Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Το «απαγορευτικό» του ALTER στη Βάσια Λόη

Πώς το κανάλι… εκδικείται την παρουσιάστρια

Στο… κόκκινο είναι οι σχέσεις της Βάσιας Λόη και του ALTER. Όλα ξεκίνησαν όταν οι υπεύθυνοι του καναλιού ανακοίνωσαν στην παρουσιάστρια ότι την επόμενη χρονιά θα μετατεθεί στη ζώνη του σαββατοκύριακου και την καθημερινή εκπομπή θα παρουσιάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Την επόμενη κιόλας μέρα η Βάσια Λόη σε συνέντευξή της στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash είπε πως θέλει να «σπάσει» το συμβόλαιό της με το ALTER, κάτι που οι άνθρωποι του καναλιού φαίνεται να αποδέχονται. Είναι εμφανές μάλιστα, ότι η απόφασή της αυτή τους ενόχλησε πολύ!

Έτσι χθες, στην εκπομπή του ALTER «That’s Life Summer» προβλήθηκε ρεπορτάζ αφιέρωμα στους «λαμπερούς γάμους της χρονιάς». Κι ενώ ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο γάμος της αποχωρήσασας από το κανάλι Φαίης Σκορδά, στο αφιέρωμα δεν ειπώθηκε κουβέντα για το γάμο της Βάσιας Λόη. ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ! Σαν να μην υπήρξε, σαν να μην έγινε ποτέ!

Και να σκεφτείτε ότι πριν από μερικούς μήνες στις εκπομπές του ALTER «καταδίκαζαν» τις εκπομπές του ALPHA που «αγνοούσαν» το διαζύγιο Λάτσιου –Μενεγάκη!

Τώρα όμως, στο κανάλι του Μπουρναζίου προσπάθησαν να «εκδικηθούν» τη Λόη με το να μην την αναφέρουν καθόλου. Τελικά αρκετές φορές ο «μικρόκοσμος» της τηλεόρασης γίνεται πολύ… μικρόψυχος!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε