Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Το αποχαιρετιστήριο δώρο και η συγκίνηση του Λαζόπουλου

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Το «Αλ τσαντίρι νιουζ» χθες κατέβασε ρολά και ο Λάκης Λαζόπουλος αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές με τον καλύτερο τρόπο, χαρίζοντάς τους πολύ γέλιο. Κι αυτό είναι κάτι που ιδιαίτερα αυτή την περίοδο το έχουμε ανάγκη.

Ο Λάκης θα ανοίξει ξανά το «Τσαντίρι» του στα μέσα Ιανουαρίου ενώ είναι σίγουρο ότι μέχρι τότε ο ALPHA θα προβάλλει σε επανάληψη την εκπομπή που συνεχίζει να καταγράφει υψηλές τηλεθεάσεις.

Χθες μάλιστα, στο τελευταίο «Αλ τσαντίρι νιουζ» της χρονιάς ο Λαζόπουλος έκανε το καλύτερο αποχαιρετιστήριο δώρο στο κανάλι της Κάντζας, χαρίζοντας τους και πάλι υψηλές τηλεθεάσεις αφού οι τηλεθεατές στριμώχτηκαν για να μπουν στο «Τσαντίρι» του. Με καλεσμένους τη Χρύσα Ρώπα και το Γιάννη Ζουγανέλη και με αναφορές σε αρκετά γεγονότα που έχουν συμβεί τους προηγούμενους μήνες οι τηλεθεατές απόλαυσαν ένα ακόμα «Τσαντίρι». Έτσι η εκπομπή σημείωσε υψηλές τηλεθεάσεις βάζοντας…γκολ στον ποδοσφαιρικό αγώνα Ολυμπιακού-Άρσεναλ που μετέδιδε το MEGA.

Συγκεκριμένα το «Αλ τσαντίρι νιουζ» που ξεκίνησε στις 21:00 και ολοκληρώθηκε στις 23:23 σημείωσε μέσο όρο 44,1 στο γενικό σύνολο και 41,1 στο δυναμικό κοινό. Το πρώτο ημίχρονο του ποδοσφαιρικού αγώνα που μεταδόθηκε από τις 21:40 έως τις 22:36 έκανε 34,3 στο γενικό σύνολο και 39,4 στο δυναμικό κοινό και το δεύτερο ημίχρονο, που μεταδόθηκε από τις 22:48 έως τις 23:44 σημείωσε 38,1 και 42,1 αντίστοιχα.

Εκτός όμως από το αποχαιρετιστήριο δώρο με τις υψηλές τηλεθεάσεις που έκανε ο Λαζόπουλος στον ALPHA ήταν εμφανής και η συγκίνησή του που θα αποχωριστεί για λίγο τους «τσαντιριώτες» και τις «τσαντιριώτισσές» του. Τους καθησύχασε όμως λέγοντας πως «το 2012 θα τα πούμε. Και να ξέρετε ότι όλα είναι στο χέρι μας». Υπομονή λοιπόν μέχρι τον Ιανουάριο που το «Αλ τσαντίρι νιουζ» θα ανοίξει ξανά. Κι είναι σίγουρο ότι ο Λάκης Λαζόπουλος θα μας αποζημιώσει για την απουσία του…!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε