Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Το black out φέρνει αλλαγές στον ΑΝΤ1

Το black out φέρνει αλλαγές στον ΑΝΤ1

Φωτιά πήραν οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 χθες το βράδυ, με το «μαύρο» που έπεσε! Η αλήθεια είναι ότι οι μηχανισμοί στο κανάλι του Αμαρουσίου δούλεψαν εντατικά και έτσι κατάφεραν να ξεπεράσουν το «πρωτοφανές τεχνικό πρόβλημα», όπως ανέφεραν και στην ανακοίνωσή τους.

Συγκεκριμένα, προς ενημέρωση των τηλεθεατών που είδαν ξαφνικά τον ΑΝΤ1 να… μαυρίζει, ανακοίνωσαν ότι
«ένα πρωτοφανές τεχνικό πρόβλημα που αφορά στην τροφοδοσία του ηλεκτρικού ρεύματος, οδήγησε στη διακοπή μετάδοσης του τηλεοπτικού μας σήματος.

Ο ΑΝΤ1 ζητά συγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό. Σύσσωμο το τεχνικό τμήμα μας εργάζεται για την ταχύτερη αποκατάσταση της τεχνικής βλάβης».

Έτσι κι έγινε και η εικόνα επανήλθε στη συχνότητα του ΑΝΤ1. Μόνο που επειδή στο κανάλι του Αμαρουσίου κατάλαβαν ότι λόγω του black out που προκλήθηκε, οι τηλεθεατές έχασαν κάποιες αγαπημένες σειρές και εκπομπές, αποφάσισαν να… μετακομίσουν το πρόγραμμα της Τρίτης στην Τετάρτη.

Έτσι λοιπόν, σήμερα το βράδυ, θα μεταδοθούν τα επεισόδια των τούρκικων σειρών «Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής» (στις 21:15) και «Son» (στις 22:15), ενώ αμέσως μετά (στις 23:15) θα αναλάβουν δράση οι «Ράδιο Αρβύλες», παραδίδοντας σκυτάλη (στις 00:15) στο «Όλα μπάχαλο φέτος» του Θέμου Αναστασιάδη. Η εκπομπή «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο δεν θα μεταδοθεί σήμερα όπως κάθε Τετάρτη, αφού όπως είπαμε ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να πάει το prime time της Τετάρτης, μία μέρα πίσω!

Γρηγόρης Μελάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρελάθηκε το σήμα στον ΑΝΤ1! Χάθηκε η εικόνα για πολλή ώρα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε