Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Το δράμα κορυφώνεται για το Alter

Το δράμα κορυφώνεται για το Alter
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 21.04.2011 | 06:19
Πρώτη δημοσίευση: 20.04.2011 | 19:38

Εκπνέει σήμερα η προθεσμία που είχε ανακοινώσει ο Κ. Γιαννίκος για την καταβολή μέρους των δεδουλευμένων και του δώρου Πάσχα στους εργαζόμενους και η αγωνία κορυφώνεται για την τύχη του σταθμού.

Εν αναμονή της καταβολής μέρους των δεδουλευμένων τους μέχρι σήμερα το μεσημέρι, κατά την υπόσχεση του Κ. Γιαννίκου, είναι οι εργαζόμενοι στο σταθμό, διαφορετικά θα προχωρήσουν άμεσα σε επίσχεση εργασίας.

Ο κ. Γιαννίκος σε επικοινωνία με τον εκπρόσωπο των εργαζομένων, Βασίλη Ρίσβα, σήμερα είπε ότι από την Μ.Πέμπτη θα αρχίσουν να μπαίνουν- εκτός από το δώρο- κάποια χρήματα στους λογαριασμούς και ότι όλα τα οφειλόμενα θα καταβληθούν μέχρι 2 Μαϊου. Σε περίπτωση, εξάλλλου, μη καταβολής του δώρου το αδίκημα είναι αυτόφωρο, για το νομικό εκπρόσωπο της εταιρείας.

Εν τω μεταξύ, νωρίτερα ξεκίνησε να παίζει κρόουλ στο Alter με άνωθεν εντολή που λέει τα εξής: «Παρακαλούνται οι διαφημιστικές εταιρείες να επιστρέψουν αμέσως τα δεκάδες εκατομμύρια που παράνομα έχουν αρπάξει από το Alter για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι, οι φόροι και να συνεχίσει το κανάλι τη λειτουργία του. Το πάρτι τέλειωσε. Θα τα βγάλουμε όλα στη φόρα».

Δείτε το σχετικό βίντεο στο Zappit.gr   Διαδώστε αυτό το άρθρο