Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Το «ευχαριστώ» στο Σπύρο Σούλη

Το «ευχαριστώ» στο Σπύρο Σούλη

Μπορεί η εκπομπή «Με το δεξί» να μην έχει πάρει το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν, αλλά έλαβε κάτι που σίγουρα αξίζει πάρα πολλά, δικαιώνοντας και τον παρουσιαστή Σπύρο Σούλη, όσο και τον ΑΝΤ1 για το ρόλο και το σκοπό της εκπομπής!

Συγκεκριμένα, πριν από μερικούς μήνες, ο Σπύρος Σούλης έλαβε ένα τηλεφώνημα από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), στο οποίο τον ενημέρωσαν πως ένα 4χρονο παιδί, ο Δημητράκης, παρακολουθώντας την εκπομπή «Με το δεξί» στην τηλεόραση, είχε «ευχηθεί» να λάβει μέρος σε αυτήν και να βοηθήσει στις αλλαγές ενός σπιτιού. Ο αρχιτέκτονας, σε συνεννόηση με τους υπεύθυνους του ΑΝΤ1, πραγματοποίησαν την ευχή του 4χρονου παιδιού και τον είχαν μαζί τους στο γύρισμα του τελευταίου για τη φετινή σεζόν, επεισοδίου. Έτσι, ο μικρός Δημήτρης είχε… σφυρίξει, κηρύσσοντας την έναρξη των εργασιών για να αλλάξουν το σπίτι σε μία πολυμελή οικογένεια.
Πριν από λίγες μέρες λοιπόν, το «Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος» έστειλε στο Σπύρο Σούλη, την ακόλουθη επιστολή:

«Αγαπητέ κύριε Σούλη,
Εκ μέρους του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την στήριξή σας στο έργο μας, δίνοντας απεριόριστη χαρά με την παρουσία σας, σε ένα ακόμη παιδί που παλεύει για την ζωή του. Ο 4χρονος Δημήτρης ευχήθηκε να χτίσει σπίτια μαζί σας, στην εκπομπή με το Δεξί, και πραγματοποιήθηκε με την δική σας συμβολή, δημιουργώντας μια μαγική ημέρα για εκείνον και την οικογένειά του!
Όπως γνωρίζεται το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει τα πιο βαθιά όνειρα παιδιών, 3 ως 18 ετών, που πάσχουν από ασθένειες που απειλούν την ζωή τους. Μέσα από την διαδικασία μιας «Ευχής» δημιουργούμε για το παιδί και την οικογένεια του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις, αναδεικνύουμε την μοναδικότητα του με ένα αποκλειστικό σκοπό και στόχο…. Να γεμίσει δύναμη! Να πιστέψει στην ζωή! Να την ξανακερδίσει! ….μέσα σε μια περίοδο που καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια να αντιμετωπίσουν όλες αυτές τις προκλήσεις που τους φέρνουν τα νοσοκομεία, οι γιατροί και οι επίπονες ιατρικές θεραπείες. Πιστεύουμε κάποιες φορές, ότι το καλύτερο φάρμακο είναι η πραγματοποίηση μιας ευχής !
Χάριν της δικής σας γενναιοδωρίας, θα συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε ευχές που θα μείνουν αναμνήσεις, χαραγμένες στην μνήμη!
Σας ευχαριστούμε θερμά λοιπόν για τη συμμετοχή σας και που μοιραστήκατε μαζί μας τη Δύναμη της Ευχής»!

Σίγουρα λοιπόν, αν και ο Σπύρος Σπύρος Σούλης έχει κάνει πολλές εκπομπές σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης, εντούτοις το πιο σημαντικό «κέρδος» του είναι τα χαρούμενα πρόσωπα, όπως αυτό του 4χρονου Δημήτρη.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε