Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

To «fresh» πρόγραμμα του ΑΝΤ1

To «fresh» πρόγραμμα του ΑΝΤ1

 Οι καινούργιες και οι παλιές εκπομπές του καναλιού που θα μπουν στη μάχη της τηλεθέασης

Όλοι, στελέχη και παρουσιαστές του καναλιού ήταν παρόντες χθες το βράδυ στην παρουσίαση του καινούργιου προγράμματος του ΑΝΤ1 πρόγραμμα της τηλεοπτικής σεζόν 2010 – 2011. Ενός προγράμματος που παρά τον τίτλο fresh διαθέτει τα περυσινά –και παλαιότερα- προγράμματα που… επιβίωσαν από τη μάχη με την AGB.

«Καλημέρα Ελλάδα», «Όλα 11», «10 με 1 Μαζί», «Με αγάπη», «Ράδιο αρβύλα», «Next Top Model», «X Factor», «Με το δεξί», «Ονειροπαγίδα», «Ο πόλεμος των άστρων», «Dancing with the stars», «Ελλάδα έχεις ταλέντο» είναι μερικές από τις εκπομπές και σειρές που θα γεμίσουν το πρόγραμμα της σεζόν σε καθημερινή ή εβδομαδιαία βάση.

Τα fresh προγράμματα είναι λίγα και… θα δείξει αν είναι καλά. Βέβαια το DEAL με το Χρήστο Φερεντίνο εξαιρείται κι αυτό του «fresh» αφού υπήρξε με επιτυχία στο τηλεοπτικό τοπίο και δεν είναι καθόλου τυχαίο που επανέρχεται από τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου προσπαθώντας καθημερινά να δίνει καλό lead in στο βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Καινούργιο πρόγραμμα είναι το «Don’t tell the bride» ή «Μην το πεις στη νύφη» που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από το Φεβρουάριο. Όπως είπε ο γενικός διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννης Λάτσιος «συνήθως για τους γάμους τις αποφάσεις τις παίρνει η νύφη. Ίσως γι’ αυτό κι εγώ έκανα δύο γάμους. Τώρα όμως σε αυτό το παιχνίδι, τις αποφάσεις τις παίρνει ο γαμπρός. Αν ήταν έτσι τα πράγματα, ίσως να μην τους είχα κάνει». Λογικό η δήλωσή του αυτή να δημιούργησε ποικίλα σχόλια στα πηγαδάκια.

Ακόμα μία φράση του Λάτσιου που… σχολιάστηκε ήταν όταν από το βήμα της παρουσίασης θέλησε να διευκρινίσει ότι η επιλογή της Νάντιας Μπουλέ για την επίσης fresh εκπομπή «Top Chef» δεν έγινε λόγω της προσωπικής του φιλίας με το Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Κι από τις δηλώσεις που θα ξεσηκώσουν… σειρές σχολίων πάμε στις fresh σειρές του ΑΝΤ1, το «Ελεύθερος και ωραίος», «Steps» και «Χωρίς όρια». Βέβαια δεν είναι και τόσο φρέσκες αφού έχουν γυριστεί από πέρυσι αλλά δεν προβλήθηκαν στην προηγούμενη σεζόν.

Το fresh fresh πρόγραμμα του ΑΝΤ1 είναι δύο καινούργιες σειρές που ακόμα όμως δεν έχουν κλείσει οι συντελεστές και που δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα προβληθούν αυτή τη σεζόν ή θα κρατηθούν… στο ράφι για την επόμενη. Βέβαια σκοπός των στελεχών του ΑΝΤ1 είναι να μην σταματήσουν οι σειρές από το κανάλι παρά τη… λιτότητα! Αν λοιπόν όλα πάνε καλά, το δεύτερο μέρος της σεζόν θα κάνουν πρεμιέρα οι σειρές «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» και «Φέρσου σαν άντρας».

Συμπέρασμα; Με ελάχιστα σήριαλ αλλά αρκετές εκπομπές, shows και ξένες σειρές το κανάλι του Αμαρουσίου θα προσπαθήσει να διατηρήσει τα ποσοστά τηλεθέασης που είχε και πέρυσι. Τα μηχανάκια τηλεθέασης θα αποδείξουν αν θα τα καταφέρουν ή αν θα έπρεπε να είχαν και λίγο πιο…fresh πρόγραμμα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε