Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Το γεγονός που σημάδεψε την Πόπη Τσαπανίδου

Για το τραγικό γεγονός που σημάδεψε τη ζωή της, για τα επαγγελματικά, αλλά και τα προσωπικά της μίλησε η δημοσιογράφος στην εκπομπή ‘Βράδυ”.

“Περνάω πολύ καλά στον ΣΚΑΙ γιατί είναι ένας σταθμός που κούμπωσα καλά”, πρόλαβε να πει η Πόπη Τσαπανίδου στον Πέτρο Κωστόπουλο, πριν αυτός στρέψει τη συζήτηση στον θάνατο του άντρα και πατέρα των τριών της παιδιών.

“Αυτά τα διαβάζεις σε μυθιστορήματα και δεν πιστεύεις ότι γίνονται”, ξεκίνησε τη συγκλονιστική της αφήγηση η δημοσιογράφος και συνέχισε: “Έχω να σου πω ότι αντέχεις. Και τη μεγαλύτερη δυσκολία να έχει να αντιμετωπίσει ο άνθρωπος μπορεί να ανταπεξέλθει αν επιλέξει να το κάνει.

Υπήρχαν δύο δρόμοι, ο δρόμος του δεν μπορώ εγώ να σηκώσω το φορτίο και υπάρχει η επιλογή του αντέχω και πρέπει. Το ατύχημα σηνέβη μια βδομάδα μετά τον πρώτο υπέρηχο που έμαθα ότι έχω δίδυμα παιδιά. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Πέρασα πολλά χρόνια νομίζοντας ότι είχα ξεπεράσει το όλο γεγονός, αλλά στην πραγματικότητα το είχα απωθήσει πίσω από ένα παραβάν στο μυαλό μου. Το ξεπέρασα πριν από τρία χρόνια, όταν έκλαψα για πρώτη φορά”.

Διαβάστε περισσότερα στο Zappit.gr

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε