Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Το… καταφύγιο της Άννας Πρέλεβιτς

Το… καταφύγιο της Άννας Πρέλεβιτς

Στο τρέξιμο είναι αυτή την περίοδο η Άννα Πρέλεβιτς, αφού συνεχίζει την εκπομπή «Έξυπνη ζωή» στην ΕΤ3, αλλά και την «Best of Mad news» στο Mad.

Ωστόσο, η νεαρή παρουσιάστρια, βρίσκει χρόνο για να ασχοληθεί και με τη μεγάλη της αγάπη, τα ζώα.
Έτσι λοιπόν, πριν λίγες μέρες, η Άννα βρέθηκε στο καταφύγιο ζώων στο Κορωπί, που έχει δημιουργήσει εδώ και οκτώ χρόνια η κυρία Βάσω Ιωάννου. Η 70χρονη γυναίκα παλεύει μόνη της κάθε μήνα ώστε να εξασφαλίσει τα απαραίτητα (τροφές, φάρμακα, ιατρική φροντίδα) για τους 60 σκύλους που έχει στο καταφύγιο και βασίζεται μόνο στην εθελοντική βοήθεια. Αρκετά συχνά λοιπόν η Άννα Πρέλεβιτς επισκέπτεται το καταφύγιο, προσπαθώντας να βοηθήσει και εμπράκτως στο έργο της κυρίας Βάσως. Όπως βλέπετε μάλιστα από τις φωτογραφίες, η… ανταμοιβή της είναι τεράστια, αφού τα ζώα της δείχνουν την αγάπη τους.

Θέλοντας μάλιστα να βοηθήσει ακόμα περισσότερο στο έργο της κυρίας Βάσως, η Άννα ανέβασε μήνυμα στην προσωπική της σελίδα στο facebook, γνωστοποιώντας τις ανάγκες του καταφύγιου.

Όσοι λοιπόν θέλετε να βοηθήσετε τα ζώα δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε ή να επισκεφτείτε το «καταφύγιο στο Κορωπί. Και μην σας κάνει καμία εντύπωση, αν δίπλα σας δείτε την πανέμορφη Άννα Πρέλεβιτς, αφού θα έχει πάει κι αυτή για να δώσει, αλλά και να πάρει αγάπη!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε