Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ 14 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Το μουσικό καμάρι της Αυστραλίας είναι ελληνικής καταγωγής!

Το μουσικό καμάρι της Αυστραλίας είναι ελληνικής καταγωγής!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 10.02.2013 | 19:35
Πρώτη δημοσίευση: 10.02.2013 | 18:06

Θα ανοίξει απόψε το πάρτι των βραβείων Grammy - Έχει γράψει τα μουσικά θέματα του Grey's Anatomy και του Ugly Betty - Συστήνεται στο κοινό με την κωδική φράση "Kiss my Vassy"

Οι γονείς της γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στα Σέρβια της Κοζάνης. Τη δεκαετία του '70 άφησαν την Ελλάδα για μια καλύτερη ζωή στην Αυστραλία. Φαίνεται πως η γέννησή της στην άλλη άκρη της γης έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις συνήθειές της και στα ακούσματά της, ώστε σήμερα να υπογράφει συμβόλαια αρκετών χιλιάδων δολαρίων και να αποτελεί το καμάρι της Αυστραλίας με ρίζες ελληνικές. Μιλάμε για την...
Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Πεθαίνουν τα κοράλλια! Πρωτοφανές επεισόδιο λεύκανσης στο Μεγάλο Κοραλλιογενές Φράγμα της Αυστραλίας! Πεθαίνουν τα κοράλλια! Πρωτοφανές επεισόδιο λεύκανσης στο Μεγάλο Κοραλλιογενές Φράγμα της Αυστραλίας!
  2. Έφαγε ένα σκασμό θαλασσινά και έπεσε στην θάλασσα όταν ήρθε ο λογαριασμός! Έφαγε ένα σκασμό θαλασσινά και έπεσε στην θάλασσα όταν ήρθε ο λογαριασμός!
  3. Ο Ντέμπι... άφησε πίσω του χάος και έσπειρε τον θάνατο! Τουλάχιστον 2 νεκροί [pics, vids] Ο Ντέμπι... άφησε πίσω του χάος και έσπειρε τον θάνατο! Τουλάχιστον 2 νεκροί [pics, vids]