Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Το… μυστήριο με την Έλενα Κατρίτση!

Το… μυστήριο με την Έλενα Κατρίτση!

Στις αρχές της φετινής σεζόν, σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ αποφασίστηκε μεταξύ άλλων, η παραγωγή δεκατριών 50λεπτων επεισοδίων της εκπομπής «Προσωπικά» με παρουσιάστρια την Έλενα Κατρίτση.

Να σημειώσουμε δε, ότι το εγκεκριμένο κόστος του κάθε επεισοδίου ήταν 9.660 ευρώ (πλέον ΦΠΑ), ποσό από τα χαμηλότερα των εγκεκριμένων εκπομπών.

Έτσι, τα «Προσωπικά» έκαναν ξανά πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα της ΝΕΤ. Κατά τη διάρκεια της πορείας της μέσα στη σεζόν, η εκπομπή ασχολήθηκε με πολύ ενδιαφέροντα πρόσωπα και θέματα, καταφέρνοντας μάλιστα να σημειώσει υψηλές για την κρατική τηλεόραση τηλεθεάσεις. Και ξαφνικά… εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το πρόγραμμα της ΝΕΤ!

Δεδομένου ότι η εκπομπή ήταν πολύ ενδιαφέρουσα προσπαθήσαμε να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη. Αυτό που μας δήλωσε λοιπόν στέλεχος της ΕΡΤ ήταν ότι «η εκπομπή ολοκλήρωσε τον κύκλο της και σταμάτησε την προβολή της». Την προβολή «καινούργιων» επεισοδίων, θα προσθέσουμε εμείς, καθώς η εκπομπή συνεχίζει να προβάλλεται σε επανάληψη!

Στην ερώτησή μας μάλιστα, πώς η διοίκηση της ΕΡΤ δεν αποφάσισε να εγκρίνει την παραγωγή καινούργιων επεισοδίων, δεδομένου μάλιστα και της πετυχημένης πορείας της, η απάντηση ήταν ότι «τώρα έχουμε εκλογές και έχουν προτεραιότητα άλλα θέματα και εκπομπές που θα ασχοληθούν με την πολιτική επικαιρότητα». Κατανοητό μεν, αλλά στην ερώτησή μας γιατί η εκπομπή δεν είχε εγκριθεί πριν από την προκήρυξη των εκλογών, όπως έγινε με άλλες εκπομπές, δεν πήραμε καμία ξεκάθαρη απάντηση.

Παραμένει λοιπόν μυστήριο γιατί η διοίκηση της ΕΡΤ δεν προχώρησε τους προηγούμενους μήνες στην έγκριση καινούργιων επεισοδίων και άφησε να περάσει ο καιρός. Στο σημείο αυτό δε, αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν από δύο περίπου μήνες και σε συνομιλία που είχαμε με υψηλό στέλεχος της κρατικής τηλεόρασης ρωτήσαμε για το μέλλον κάποιων εκπομπών της ΕΡΤ, ανάμεσά τους και τα «Προσωπικά» της Έλενας Κατρίτση για να λάβουμε τη διαβεβαίωση πως η εκπομπή θα συνεχίσει αφού στην ΕΡΤ είναι ικανοποιημένοι και με τη θεματολογία της όσο και με την απόδοσή της στους πίνακες τηλεθέασης. Τελικά όμως, αποδεικνύεται ότι θα μείνουν με την «ικανοποίηση» αφού ξέχασαν (?), αμέλησαν (?), αγνόησαν (?) να εγκρίνουν καινούργια επεισόδια!

Ακόμα ένα μυστήριο που συμβαίνει στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και όπως φαίνεται δεν θα λυθεί ποτέ με ξεκάθαρες απαντήσεις, με αποτέλεσμα οι «κακές γλώσσες» να λένε για ακόμα μία φορά πως ορισμένα στελέχη της κρατικής τηλεόρασης ενδιαφέρονται για κάποιες… προσωπικές επιλογές τους που δεν έχουν όμως, καμία σχέση με «διάφανες» διαδικασίες.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε