Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Το παράπονο -καταγγελία του Γιώργου Αλκαίου και του Διονύση Σχοινά

Το παράπονο -καταγγελία του Γιώργου Αλκαίου και του Διονύση Σχοινά

Άρχισαν τα «Όπα» μετά τη Eurovision

Με μία συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα, ο Γιώργος Αλκαίος αλλά και ο φίλος και συνεργάτης του Διονύσης Σχοινάς, ξεκαθάρισαν όχι μόνο τα όσα συνέβησαν στη Eurovision αλλά και όσα φαίνεται πως συμβαίνουν γενικότερα στη χώρα μας στο χώρο της μουσικής. Φαίνεται πως μετά από το «Όπα» του γλεντιού, ήρθε η ώρα να πουν «όπα, φτάνει» και να μιλήσουν για όλα… χωρίς να βάζουν φωτιά στα παλιά! 

Ως γνωστό οι δύο τραγουδιστές πριν από ενάμιση χρόνο δημιούργησαν μαζί τη δισκογραφική εταιρεία «Friends Music Factory» και μάλιστα, μέσω αυτής διαγωνίστηκαν για το διαγωνισμό της Eurovision. Μπορεί όμως το τραγούδι «Όπα» να κατάφερε με ελληνικό μάλιστα στίχο να βρεθεί στην όγδοη θέση του φετινού φεστιβάλ αλλά φαίνεται πως στη χώρα μας… πολεμήθηκε από κάποιους. Με όσα είπε στη σημερινή συνέντευξη ο Σχοινάς, το «Όπα» παιζόταν στο εξωτερικό… αλλά όχι στην Ελλάδα. Το παράπονο –για να μην πούμε… καταγγελία!- που εξέφρασε ο Σχοινάς είναι ότι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί δεν στήριξαν όσο έπρεπε το τραγούδι που εκπροσωπούσε μάλιστα τη χώρα μας στη Eurovision. 

Στο πλαίσιο μάλιστα αυτού του παράπονου –για να μην πούμε πάλι «καταγγελία»- φαίνεται πως οι δύο δημιουργοί της δισκογραφικής εταιρείας ανακοίνωσαν πως η «Friends Music Factory» μετατρέπεται σε label, εξακολουθώντας να κάνει παραγωγές δίσκων αλλά δίνοντάς τες σε άλλες δισκογραφικές εταιρείες. 

Χαρακτηριστικό πάντως της συνέντευξης Τύπου ήταν, εκτός από το παράπονο –γιατί εξακολουθούμε να μην λέμε «καταγγελία»- ότι Αλκαίος και Σχοινάς παρά τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, απέφυγαν να αναφέρουν το πόσα πλήρωσαν οι ίδιοι μέσω της εταιρείας τους για τη φετινή συμμετοχή της χώρας μας στη Eurovision. Ωστόσο και οι δύο εξέφρασαν την ευχαρίστησή τους για την αντιμετώπιση τόσο του κόσμου όσο και των ΜΜΕ για την πορεία και στάση του «Όπα» στο φεστιβάλ.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε